parken i københavn

Superligaen er tilbage! Se vores odds tips til den 9. spillerunde af Superligaen gratis her!

  20/11: Lyngby BK - AC Horsens

  Selvom vi kun skal i gang med Superligaens niende spillerunde, så er det nærmest allerede afgørende for både Lyngby og AC Horsens, hvordan aftenens kamp forløber.

  En taber i denne kamp vil stå med det ene ben i 1. division, og man må formode, at spillerne vil gå virkelig hårdt til den.

  AC Horsens og Lyngby er faktisk også blandt de hold, der får flest udvisninger i Superligaen. AC Horsens har fået tre, mens Lyngby står noteret for to.

  Dommer Benjamin Willaume-Jantzen har givet syv røde kort i 48 Superliga-kampe. Han dømte ligeledes Lyngby BK – AC Horsens, da de mødtes på Lyngby Stadion i 14. spillerunde. Her gav han fem gule og en udvisning til Horsens-keeper Michael Lansing.

  Siden VAR blev indført i Superligaen er der blevet givet 14 udvisninger i 48 kampe – det er et væsentligt højere snit end tidligere, og det følger blot tendensen fra de store ligaer, som har haft VAR igennem længere tid.

  I forhold til team news er det positivt at Geertsen spiller i Lyngbys forsvar, mens Winther er skadet. Omvendt trækker Frederik Gytkjær en del frispark, og han sidder fortsat ude.

  Kjartan Finnbogason og Andre Riel har i øvrigt begge karantæne for tidligere udvisninger.

  Det er vind eller forsvind. 5.50 på et rødt kort er alt for højt.

  5.50 kan fås hos ComeOn, og det er væsentligt højere end markedet:

  Danske Spil: 4.20

  Unibet: 4.50

  MrGreen: 4.50

  888sport: 4.50

  LeoVegas: 4.50

  Cashpoint: 4.50

  Nordicbet: 4.10


 • Lyngby BK - AC Horsens

 • Superligaen
  20/11/2020
  19:00
 • Rødt kort i kampen

 • Odds er fra 20/11 - 15.36

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.

  22/11: OB - SønderjyskE

  Vores vurdering af OB og SønderjyskE stemmer ikke helt overens med markedet. Derfor finder vi klar værdi på SønderjyskE, der som minimum skal være på niveau med OB i øjeblikket.

  Et meget svingende OB-hold tager søndag eftermiddag imod et formstærk SønderjyskE-hold. Jovist, SønderjyskE har haft marginalerne med sig, og skal være ganske tilfredse med førstepladsen.

  Det er blevet til 17 point i de første otte kampe, og selvom de ikke kommer til at holde det pointsnit, så virker SønderjyskE bare som et top seks-hold i denne sæson.

  Er OB bedre end SønderjyskE?

  Før sæsonen ville man godt kunne argumentere for, at OB havde et stærkere hold end SønderjyskE. Der er dog ingen tvivl om, at SønderjyskE i skrivende stund er et stærkere hold.

  Da hjemmebanefordelen i øjeblikket er yderst minimal, så er det svært at forstå, hvorfor OB skal stå i 2.05.

  Det betyder simpelthen, at markedet mener, at OB er et decideret stærkere hold end SønderjyskE.

  Det er selvfølgelig et kæmpe slag for SønderjyskE, at de skal spille uden hofteskadede Haji Wright, der har været blandt sæsonens bedste spillere i Superligaen.

  OB er ligeledes ramt af skader, og de mangler nok 3-4 startende spillere.

  Selvom Wright sidder ude, så er der ikke meget, der tyder på, at OB er et stærkere hold end SønderjyskE.

  Vi vælger at spille SønderjyskE-sejren lige på til 3.60, men man kan også tage den mere forsigtige +0.50-variant, der også giver gevinst ved uafgjort.


 • OB - SønderjyskE

 • Superligaen
  22/11/2020
  14:00
 • SønderjyskE vinder

 • Odds er fra 17/11 - 14.13

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.