Odds tips til Superligaens 9. spillerunde

parken i københavn

20/11: Lyngby BK – AC Horsens

Selvom vi kun skal i gang med Superligaens niende spillerunde, så er det nærmest allerede afgørende for både Lyngby og AC Horsens, hvordan aftenens kamp forløber.

En taber i denne kamp vil stå med det ene ben i 1. division, og man må formode, at spillerne vil gå virkelig hårdt til den.

AC Horsens og Lyngby er faktisk også blandt de hold, der får flest udvisninger i Superligaen. AC Horsens har fået tre, mens Lyngby står noteret for to.

Dommer Benjamin Willaume-Jantzen har givet syv røde kort i 48 Superliga-kampe. Han dømte ligeledes Lyngby BK – AC Horsens, da de mødtes på Lyngby Stadion i 14. spillerunde. Her gav han fem gule og en udvisning til Horsens-keeper Michael Lansing.

Siden VAR blev indført i Superligaen er der blevet givet 14 udvisninger i 48 kampe – det er et væsentligt højere snit end tidligere, og det følger blot tendensen fra de store ligaer, som har haft VAR igennem længere tid.

I forhold til team news er det positivt at Geertsen spiller i Lyngbys forsvar, mens Winther er skadet. Omvendt trækker Frederik Gytkjær en del frispark, og han sidder fortsat ude.

Kjartan Finnbogason og Andre Riel har i øvrigt begge karantæne for tidligere udvisninger.

Det er vind eller forsvind. 5.50 på et rødt kort er alt for højt.

5.50 kan fås hos ComeOn, og det er væsentligt højere end markedet:

Danske Spil: 4.20

Unibet: 4.50

MrGreen: 4.50

888sport: 4.50

LeoVegas: 4.50

Cashpoint: 4.50

Nordicbet: 4.10

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.