Odds tip til Superligaen: Lyngby er stærkere end Hobro

fodbold

Vores odds tip i denne omgang går på, at oprykkerne fra Lyngby ender højere end Hobro i Superliga-tabellen.

Odds tip til Superligaen: Lyngby over Hobro

Der er ingen tvivl om, at det bliver tæt i bunden og med tre nedrykkere, så er der gode muligheder for, at både Hobro og Lyngby rykker ned i denne sæson.

Alligevel er der god grund til at tro, at Lyngby står lidt stærkere end Hobro, som trupperne ser ud nu.

Med sæsonstart så tidligt i et transfervindue, så kan der selvfølgelig nå at ske meget, men det er en risiko, vi tager med.

Hobro var længe det klart dårligste hold i Superligaen, men efter fyringen af Allan Kuhn og ansættelsen af Peter Sørensen, så gik det lidt bedre.

De var dog alligevel heldige med at besejre Viborg i de to playoff-kampe, men man kan selvfølgelig også argumentere for, at Lyngby havde marginaler med sig i slutningen af sidste sæson.

Se vores andre odds tips her!

Forstærkninger til Lyngby

Lyngby har startet fuldstændigt forfra, og der er nærmest ingen spillere tilbage fra deres bronzesæson, hvilket i øvrigt også gælder staben og administrationen.

De er virkelig kommet på ret spor med mere styr på økonomien, og så har de endda været i stand til at hente nogle meget spændende forstærkninger.

Der blev ikke forlænget med Jeppe Kjær eller Danni König, men de hentede lynhurtigt Andre Riel og Emil Nielsen, hvilket må siges at være en forstærkning af angrebet.

Patrick Da Silva er kommet ind i stedet for Nicklas Mouritsen, men derudover er der kun blevet forstærket i form af Kasper Enghardt, hvilket ligner et scoop.

Der ventes yderligere en forstærkning, men der kan selvfølgelig også rygen nogen ud, selvom de ikke regner med det.

Alt i alt, så har Lyngby altså en trup med en del Superliga-erfaring, men der er selvfølgelig også nogle spørgsmålstegn rundt omkring.

Hobro mister profiler

Hobro klarede lige akkurat frisag i sidste sæson, og med tanke på den specielle Superliga-sæson med tre nedrykkere, så kunne man forestille sig, at de – ligesom flere andre klubber – ville vælge at investere i truppen for at sikre sig bedst muligt.

Sådan har det dog på ingen måde været endnu. Indtil videre har Danny Olsen, Yah Amankwah, Sebastian Grønning og ikke mindst Vito Hammershøy-Mistrati.

Derudover meldes Pål Alexander Kirkevold på vej væk, og selvom det ikke blev til et OB-skifte, så er der stor sandsynlighed for, at han skifter enten nu eller til vinter.

Ind er kommet Mads Hvilsom, Oliver Thychosen, Brandon Onkony, mens Anel Ahmedhozic er lejet i Malmø.

Umiddelbart et svagere Hobro-hold, og hvis de mister Kirkevold, så er det klart Superligaens bedste bud på en nedrykker.

Bliver meget tæt

Superligaens kører som bekendt stadig med playoff-kampene, hvilket betyder, at dette spil potentielt afgøres over to kampe i sidste ende.

Det øger mængden af tilfældigheder, men alligevel skal Lyngby stå bedre i forhold til Hobro. De andre bookmakere har også værdifulde odds, men Unibet, 888sport, Mr Green og LeoVegas topper med 1.95.

Lyngby over Hobro H2H (inkl. slutspil) – 1.95 – LeoVegas.

Tjek i øvrigt LeoVegas’ bonus inden, du opretter din konto.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.