Spiltip til Brøndby IF – FC Nordsjælland

brøndby fans

Søndag den 13. september kl. 16.00.

Det plejer at være underholdende, når Brøndby og FC Nordsjælland mødes. Der er blevet scoret hele 39 gange i de seneste 10 indbyrdes kampe, hvor det dog kun er seks ud af 10, der er endt med mindst tre scoringer.

FC Nordsjælland plejer at være ringe på Brøndby Stadion, men det kommer ikke til at ændre på deres gameplan.

De hurtige FCN-spillere vil forsøge at spille fodbold på samme måde, som de altid gør. I forhold til sidste sæson, så har FCN mistet Mikkel Damsgaard og Mohammed Kudus, hvilket selvfølgelig ikke er positivt for spillet, men omvendt står der nye mand klar.

Brøndby må både undvære Andreas Maxsø og Rezan Corlu, så det går begge veje. Corlu har dog ikke slået sig fast på holdet endnu, så det må vurderes som et værre fravær defensivt.

Man får en overraskende høj betaling på et over-spil i denne kamp. Det kan skyldes de mærkelige omdstændigheder uden den store tilskueropbakning på Brøndby Stadion eller den korte pause.

Vi prøver over 2,75 mål til 1.83. Dette betyder tab ved to mål eller færre. Kommer der præcis tre mål, så vindes væddemålet til odds 1.415, mens der er fuld gevinst ved fire eller flere scoringer.

Vil du have et freebet på 500 kroner uden omsætningskrav? Få det her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.