Spiltip til landskampen Danmark – Island

danmark fodbold

Vores odds tip til landskampen mellem Danmark og Island går på, at Danmark skal vinde med minimum to overskydende mål.

Se vores store optakt til landskampen her!

Markedet på Danmarks landskampe i denne omgang har været helt ustyrligt som følge af de mange nyheder omkring afbud og karantæneramte spillere.

Danmark endte som ret klare favoritter imod Sverige, men der bør være langt større klasseforskel, når vi tager imod Island i Nations League.

Først og fremmest, så kan Danmark stille stærkere op end vi gjorde i onsdags, da Simon Kjær og Daniel Wass støder til truppen.

Det bærende argument for dette spil er dog Islands kamp imod Ungarn torsdag aften. Island spiller om en plads til EM-slutrunden, og den betyder selvfølgelig alt.

Tre dage senere skal de islandske spillere så en tur til Parken for at møde Danmark, og kampen har reelt set ingen indflydelse for gæsterne.

Uanset udfaldet af de sidste to runder af Nations League, så ender Island på fjerdepladsen i gruppen, så hvis de kommer ud med mindre motivation end de danske spillere, så vil det ikke være underligt.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.