Odds tip til landskampen Belgien – Danmark

dansk fodbold

Vores odds tip til landskampen Belgien – Danmark går på, at begge hold scorer i kampen. Vi mener ikke, at bookmakerne har taget højde for det faktum, at Danmark er tvunget til at vinde kampen, hvis de vil overhale Belgien og vinde Nations League-gruppen.

Hvis denne kamp blev spillet i første runde, så var der ikke umiddelbart værdi i dette spil. Danmark er to point efter Belgien før gruppens sidste kamp, og vi skal derfor vinde for at få noget ud af kampen.

Derfor bør vi se et dansk landshold, som går på banen for at skabe chancer. Vi kan ikke passe os foran eget mål imod Belgien, som formentlig kommer med Dries Mertens, Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku på toppen.

Vi skabte ikke ret mange chancer i den omvendte kamp i Parken, som Belgien vandt med 2-0. Der er dog lagt op til en anderledes kamp denne gang.

Cashpoint er højest med 1.99 i skrivende stund.

Man får dog 1.95 hos ComeOn, hvilket også indeholder fin værdi.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.