Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 23 jun, 2020

Odds tips til den 30. spillerunde af Superligaen

ceres park i århus

Fredag den 26. juni

AGF – AaB

AGF tog et kæmpe skridt imod bronzemedaljerne, da de vandt 4-3 imod FC Midtjylland i søndags. De er storfavoritter til at vinde endnu en kamp, når de tager imod AaB fredag aften.

AaB virker færdige i Superligaen. De har tabt de seneste fire kampe, og det er ikke ret realistisk, at de bevæger sig væk fra sjettepladsen.

AaB-spillerne virker ikke særligt motiverede i øjeblikket, hvilket – udover Superliga-stillingen – også kan have noget at gøre med den kommende pokalfinale, hvor de møder SønderjyskE.

Det var Jon Dagur Thorsteinsson, som løb med overskrifterne, da han scorede et hattrick, og lagde op til Nicklas Helenius’ afgørende scoring i den omtalte FCM-kamp, men vi har i dag kigget nærmere på Patrick Mortensen.

Angriberen har scoret 23 mål i 39 Superliga-kampe i AGF. Efter coronapausen står han noteret for tre mål i seks kampe – heriblandt to imod dagens modstander fra AaB.

Danske Spil skiller sig ud fra markedet ved at tilbyde 2.25 på en scoring fra Mortensen, hvilket synes flot i en hjemmekamp, hvor AGF er storfavoritter.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.