ceres park i århus

Vi har en række spilforslag klar til den 30. spillerunde af Superligaen, som du finder her!

  Fredag den 26. juni

  AGF – AaB

  AGF tog et kæmpe skridt imod bronzemedaljerne, da de vandt 4-3 imod FC Midtjylland i søndags. De er storfavoritter til at vinde endnu en kamp, når de tager imod AaB fredag aften.

  AaB virker færdige i Superligaen. De har tabt de seneste fire kampe, og det er ikke ret realistisk, at de bevæger sig væk fra sjettepladsen.

  AaB-spillerne virker ikke særligt motiverede i øjeblikket, hvilket – udover Superliga-stillingen – også kan have noget at gøre med den kommende pokalfinale, hvor de møder SønderjyskE.

  Det var Jon Dagur Thorsteinsson, som løb med overskrifterne, da han scorede et hattrick, og lagde op til Nicklas Helenius’ afgørende scoring i den omtalte FCM-kamp, men vi har i dag kigget nærmere på Patrick Mortensen.

  Angriberen har scoret 23 mål i 39 Superliga-kampe i AGF. Efter coronapausen står han noteret for tre mål i seks kampe – heriblandt to imod dagens modstander fra AaB.

  Danske Spil skiller sig ud fra markedet ved at tilbyde 2.25 på en scoring fra Mortensen, hvilket synes flot i en hjemmekamp, hvor AGF er storfavoritter.


 • AGF - AaB

 • Superligaen
  26/06/2020
  19:00
 • Patrick Mortensen scorer

 • Odds er fra 23/06 - 11.11

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.

  Fredag den 26. juni

  AGF – AaB

  Fredag morgen blev AGF-truppen offentliggjort. Det stod allerede klart, at den vigtige midtbaneslider, Nicolai Poulsen, ville sidde ude med karantæne.

  Til gengæld var det overraskende, at hverken Niklas Backman, Mustapha Bundu eller Mustafa Amini er med.

  Det er tre af holdets vigtigste spillere, men David Nielsen har nok vurderet, at det er fornuftigt at spare dem med tanke på det tætte kampprogram.

  AaB har bestemt ikke set godt ud, og de har reelt set udspillet deres chance for at opnå noget i mesterskabsslutspillet, men prisen er simpelthen for høj på AaB.

  Markedet er begyndt at justere for de manglende AGF-spillere, men der er fortsat fin værdi at hente over hele linjen.

  Det ville være overraskende, hvis dette spil stod i mere end 1.85, når kampen fløjtes i gang.


 • AGF - AaB

 • Superligaen
  26/06/2020
  19:00

  Odds er fra 26/06 - 09.52

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.

  Se alle tidligere odds tips og vores regnskab her!

  Mandag den 29. juni

  OB – Lyngby

  For godt en uge siden mødte OB og Lyngby hinanden på Lyngby Stadion. Her startede Lyngby fint ud, men de faldt helt sammen efter deres 1-0-scoring, som blev sat ind af Rezan Corlu.

  De tabte kampen 2-1, hvilket var fortjent. OB havde læst Lyngby-holdet godt ved at presse højt, så oprykkerne stort set ikke kunne opbygge et angreb.

  Nu venter der så Lyngby en svær opgave på udebane i Odense, hvor de har det notorisk svært.

  På trods af en skadesplaget OB-trup, så har de vist styrke efter det chokerende 0-6-nederlag imod Silkeborg.

  Omvendt virker Lyngby til at have tabt pusten fuldstændigt efter afslutningen på slutspillet, hvor de smed et stort forspring på gulvet.

  Da OB tog imod Lyngby i efteråret gav en OB-sejr 1.54 ved kampstart, og nu får man så 2.05. OB-truppen er ganske vist svækket i forhold til den omtalte kamp, men det virker alligevel som et flot spil OB.


 • OB - Lyngby

 • Superligaen
  29/06/2020
  19:00

  Odds er fra 23/06 - 11.11

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.

  Mandag den 29. juni

  OB – Lyngby

  Et lidt modsættende spil i forhold til vores spil på OB, men prisen er simpelthen bare for høj på en scoring fra Rezan Corlu.

  Han har været Lyngbys klart farligste spiller, og når Frederik Gytkjær stadig sidder ude med en skade, så kommer det offensive ansvar til at ligge hos Corlu.

  Corlu står noteret for 6 mål i 23 Superliga-kampe, heraf 2 mål i 8 forårskampe.

  Han scorede ligeledes i den omvendte kamp, som blev spillet på Lyngby Stadion for en uge siden, og som endte med en 2-1-sejr til OB.


 • OB - Lyngby

 • Superligaen
  29/06/2020
  19:00
 • Rezan Corlu scorer

 • Odds er fra 29/06 - 09.30

  Regler og vilkår gælder. +18. Oddset kan ændres.