Tyskland – Skotland: Odds, Tips & Spilforslag [15/06]

Åbningskampen ved årets EM står mellem værterne fra Tyskland og Skotland. Tyskerne er favoritter, og alt andet end en åbningssejr vil være en skuffelse imod skotterne, der ligner gruppens svageste hold på papiret.

Tyskland er da også favoritter hos bookmakerne, og de fås lige nu til odds 1,27 hos Expekt. Her er der hele odds 11 på en skotsk sejr.

Vi har taget et grundigt kig på kampen og analyseret de seneste holdnyheder, optaktskampene og dataen for at komme med det bedst mulige Tyskland – Skotland spilforslag. Vi anbefaler, at du spiller på over 2,5 mål til odds 1,68 hos Expekt.

Følg tippet hos Expekt

Derfor skal du følge spilforslaget:

  • Tyskland og Skotland har tradition for at spille målrige kampe, når de mødes. Det er længe siden sidst, men der blev scoret otte mål i de seneste to indbyrdes kampe
  • Tyskland har scoret mindst to mål i fire af deres seneste seks kampe – senest i deres forrige træningskamp imod Grækenland (2-1)
  • Skotland har scoret fire mål i deres seneste fire kampe, så de bør også kunne true Tysklands defensiv
  • Tyskernes forsvar har virket usikkert fra tid til anden. De er især skrøbelige overfor kontraangreb, hvilket skotterne er gode til
  • Tyskland har lukket syv mål ind i deres seneste seks kampe og kun holdt to clean sheets
  • I Tysklands seneste fem hjemmekampe er fire af kampene gået over 2,5 mål

Holdnyheder og forventede startopstillinger

I Tyskland er der store forventninger til den unge offensive duo bestående af Florian Wirtz og Jamal Musiala, der begge har potentiale til at blive reelle verdensstjerner denne turnering. Defensivt derimod er der grund til bekymring. Defensiven har begået flere uprovokerede fejl i optakten til turneringen, og især målmand Manuel Neuer er kommet til debat. Han lavede senest et slemt drop i sejren over Grækenland.

Tyskland har ikke fundet plads til rutinerede spillere som Timo Werner, Serge Gnabry, Emre Can, Leon Goretzka, Mats Hummels og Niklas Süle. Til gengæld bør de have alle mand klar til kamp, om end Ilkay Gündogan er meldt tvivlsom. Hvis han ikke bliver klar, starter Pascal Gross formentlig

Tysklands forventede startopstilling:

Neuer – Kimmich, Rüdiger, Tah, Mittelstädt – Kroos, Gündogan, Andrich – Wirtz, Havertz, Musiala

Skotland har mistet de to dygtige angribere Lyndok Dykes og Ben Doak til skader. Især førstnævnte er et stort tab, da QPR-angriberen var en af deres profiler i kvalifikationen.

Scott McTominay har døjet med en skade på det seneste, men han forventes at starte inde alligevel.

Skotlands forventede startopstilling:

Gunn – Ralston, Hendry, Hanley, Tierney, Robertson – Christie, Gilmour, McGregor, McGinn – Shankland

Andre odds tips

em
Vind mere, når du oddser på Spanien - Italien ved at læse vores optakt og spilforslag her.
19 juni, 2024
Danmark - England
em
Læs vores spilforslag til Danmark - England og bliv klar til at vinde mere på kampen.
18 juni, 2024
Slovenien - Serbien spilforslag
em
Find spilforslag og optakt til Slovenien - Serbien i denne artikel.
18 juni, 2024

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.