Europa League: 2 odds tips til Valencia – Arsenal

gult kort valencia

Normalt har vi blot et enkelt odds tip i en analyse, men til kampen mellem Valencia og Arsenal er der flere saftige odds, så vi har to spilforslag til jer.

Odds tips: Valencia – Arsenal

Sagen er helt klar for Valencia efter 3-1-nederlaget i London i sidste uge. De skal besejre Arsenal med mindst 2-0 hjemme på Mestalla, hvilket er en svær, men slet ikke umulig opgave.

I starten af kampen på Emirates var de klart bedst, og Arsenals forsvar sejlede virkelig rundt, og med tanke på Arsenals statistik på udebane, så kommer spanierne til at have tro på tingene.

Der kommer til at være over 50.000 ellevilde fans på det vilde stadion i Valencia, så det skal nok dramatisk og underholdende.

Se alle vores odds tips her!

Der kommer mange kort

Det ligner en kamp med mange kort, hvilket bookmakerne også forventer. Der er sat en linje på 5.00 kort, hvor over endda er gjort til favorit.

I Valencias 57 kampe i denne sæson har de fået 131 gule og fire røde, hvilket svarer til 2,37 pr. kamp.

Arsenal ligger lavere med 1,76. I de foregående 13 EL-kampe i denne sæson har de kun fået 15 kort, men de har egentlig kun presset på et enkelt tidspunkt – da de skulle vende et nederlag fra udebanekampen imod Rennes, og ved den lejlighed fik de fire gule kort.

Der plejer at være voldsom tænding på i returkampene i semifinalerne, hvor man skal kæmpe en finaleplads, som ville have enorm betydning for både Valencia og Arsenal, hjem.

Det er normalt, at et udehold får flere kort end hjemmeholdet i gennemsnit, men vi vælger alligevel at kigge på et spil på, at Valencia får flest kort.

Man kan få odds 1.95 på Valencia +0.50 kort, hvilket betyder, at der er gevinst ved flest kort til Valencia eller lige mange kort.

Det skyldes mest af alt oddset, som er højere end nogle af de andre bookmakere. Derudover er der mange typer på Valencia-holdet, der får mange kort som eksempelvis den tidligere Arsenal-spiller Francis Coquelin, som vi kommer ind på længere nede.

Man skal passe på med at sammenligne antallet af kort i La Liga og Premier League, da der er forskellige linjer, men Valencia plejer at få flere kort i europæisk fodbold også.

Eksempelvis har den helt store bookmaker uden dansk licens i skrivende stund odds 1.787 på samme udfald, mens de har 2.03 på det modsatte.

Valencia +0.50 kort – 1.95 – bet365

Francis Coquelin får kort

Den tidligere Arsenal-spiller Francis Coquelin får en speciel kamp, når han for første gang skal møde sin tidligere klub.

Han sad ude med karantæne i den første kamp, men var tilbage i weekendens La Liga-kamp imod Huesca, hvor det tog ham 29 minutter at få et gult kort.

I denne sæson har han spillet 2570 minutter i La Liga, Copa del Rey, Champions League og Europa League, og trukket ni gule kort, hvilket svarer til et kort pr. 285. minut.

Kigger man alene på det gennemsnit, så er odds 4.00 også godkendt, men når samtidigt medtager kampens betydning samt det faktum, at et gult kort ikke ville give ham karantænefare, så skal det øges sandsynligheden for et gult kort.

Kampens dommer er Danny Makkelie, som ikke er mere kortglad end gennemsnittet. Igen, så er kampens betydning så stor, at den heller ikke skal være gennemsnitlig.

Francis Coquelin får kort – 4.00 – Bethard

Se de bedste odds bonusser hos Bethard og mange flere her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2517 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.