Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 29 nov, 2018

Odds tip: Målløs første halvleg i Zenit – FCK

odds tips spilforslag

Mesterbolds regnskab:

  • Antal vundne tips: 23/39
  • Tilbagebetalingsprocent: 141,46 %
  • Profit ved flatbetting: 16,17

Stille start i Sankt Petersborg

FC København besøger Zenit Sankt Petersborg i den femte runde af Europa League-gruppespillet torsdag aften i en meget spændende kamp. Der står meget på spil, og du kan læse vores store optakt til kampen her.

Vi har også et odds tip klar til kampen.

Som sitationen i gruppen er nu, så er FCK under pres. Taber de imod Zenit, så skal de have hjælp fra Bordeaux, som møder Slavia Prag, og som i øvrigt ikke har noget at spille for.

Derfor er det med stor sandsynlighed op til FC København selv. En sejr vil give dem gode muligheder for at avancere, mens det også vil være svært med et enkelt point.

Det hele kommer også an på den anden kamp i gruppen mellem Bordeaux og Slavia Prag, som spilles samtidigt med Zenit – FCK.

Kommer Slavia Prag foran i den kamp, så vil det automatisk tvinget FC København frem og vinde kampen, og FCK-trænerne vil selvfølgelig holde øje med kampen på sidelinjen.

Det bør dog formentlig først ændre FC København tilgang til kampen i anden halvleg, så vi tror på en stille første halvleg uanset hvad.

Zenit kan egentlig leve fint nok med et uafgjort resultat, og de behøver ikke gå all in, men de kommer selvfølgelig til at presse FCK, hvis ikke de fører.

Læs alle spilforslag og tips hos Mesterbold!

FCK plejer at spille forsigtigt i Europa

Under Ståle Solbakken har FC København været notorisk forsigtige, og særligt i udekampene. Ofte har han ændret formationen defensivt, så man har en ekstra midtbanespiller fremfor en angriber, og det kan ligeledes ske i aften.

Viktor Fischer er med garanti ude, og det kan sagtens tænkes, at Dame N’Doye bliver den eneste reelle angriber fra start.

I FCKs to første kampe i årets Europa League-gruppespil blev der scoret før pausen. Netop Zenit var foran 1-0 efter en scoring lige før pausen, mens FCK selv var foran i Bordeaux – ligeledes på et mål kort før slutningen på første halvleg.

I de efterfølgende to kampe imod Slavia Prag stod der 0-0 ved pausen, og med tanke på denne kamps betydning, så er det slet ikke umuligt, at det sker igen.

Omvendt har kun en af Zenits fire kampe stået 0-0 ved pausen, og det var i 1-0-sejren over Slavia Prag hjemme i Sankt Petersborg.

Den store risiko ved dette spil er selvfølgelig, at Slavia Prag kommer foran i Bordeaux, da det burde lokke FCK frem for at jagte en scoring. Omvendt ville det være naturligt, at man ventede til efter pausen med at satse.

FCKs kampplan fra start bør være relativt forsigtig, og så kan man justere løbende.

De fleste bookmakere med dansk licens har et ganske solidt odds på, at der står 0-0 ved pausen. Unibet ligger højest med 2.65 på ”Under 0,5 mål ved pausen”, mens bet365 følger lige efter med 2.62.

Zenit – FCK: 0-0 ved pausen – 2.62 – Unibet.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2407 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.

Fact Checked

Faktatjekket af Lars Madsen, Skribent

Opdateret den 2 september, 2021