photo

-

Danmark – Australien: Se live stream, optakt og spiltips – VM 2018

Danmark vs. Australien – forklaret med tal og spilforslag

Danmark havde ikke de store udfordringer med det omdiskuterede VAR i sidste kamp, hvorimod de australske fans i stor udstrækning dømte det nye system ude, og mener at det til dels kostede dem sejren mod Frankrig. Derfor bliver det spændende at se hvad kampen udarter sig til, når slaget ved Samara Arena fløjtes i gang.

Uanset om du skal se kampen på live stream, eller om du følger med derhjemme, så bliver det igen spændende at se hvor meget det nye system spiller ind i kampens dynamik. Særligt med et hold som det danske, hvor vi er afhængige af mere sammenkædede taktikker og effektivt samarbejde.

Som udgangspunkt ser det danske landshold bedre ud på papiret, med spillere i nogle af de helt tunge ligaer. Men Australien har tidligere udvist evne til at overraske. Særligt i denne kamp bliver de giftige, da de tidligere har vist sig som værende enormt fokuserede og organiserede – noget det danske hold ikke kunne prale af i opgøret mod Peru.

Spiltip: Danmark – Australien

Tip Bookmaker Odds Spil nu
Max 1 frispark begået mod Christian Eriksen Unibet 1.95 (19/06) Spil nu

Australien har en ulv i fåreklæder

En af kampens helt store nøglespillere, spås af flere medier som værende den australske Brent McGrath, som i en årrække har spillet med dansk græs under fødderne. I øjeblikket er han på udlån til FC Fredericia, fra den danske 1. Division. Det helt afgørende bliver om han kan løfte niveauet fra den danske 1. division op i verdensklassen, eller om Dalsgaard, Kjær og de andre danske forsvarsdrenge kan lukke ned for hans spil.

Mange Australske medier har lagt meget vægt på at McGrath kender til det danske spil, og at han derfor er en vigtig joker at have med. Der er dog ikke helt lige så stor bekymring i den danske lejr over FC Fredericia spilleren.

Med Danmark – Australien på live stream er underholdningen sikret

En af de helt store udfordringer med den danske landsholdstrup, er blandt Nicolai Jørgensens indsats som værende stærkt kritisabel, med mange dårlige afleveringer, og generelt set et ufokuseret spil. Også Christian Eriksen skuffede, og selvom han fik indlagt en assist, var det alligevel som om at kampen mod Peru er langt under hvad der forventes af Eriksen.

Dog er det værd at nævne at både Kasper Schmeichel, Yussuf Poulsen og Simon Kjær viser sig fra deres aller bedste side, og der er ingen tvivl om at alle tre stjerner er i absolut topform. Hvis de danske drenge kan få mere styr på bagkæden, og sørge for at få fokuseret angrebet og midten mere end mod Peru, så er der ingen tvivl om at vi har hvad der skal til, for at kunne vinde over holdet fra ”Down Under”.

Hvornår kan man se Danmark – Australien på live stream?

Danmark – Australien spilles lørdag den 21. juni klokken 14.00.