Se Danmark – Frankrig: Live stream, optakt og spiltips – VM 2018

Danmark er ubesejret i 17 kampe

Det danske landshold har haft deres rigtig gode momenter ved VM. De spillede fantatisk de første 20 minutter mod Australien, men derefter gik der luft ud af ballonen. Udover dette blev Peru-kampen også rodet til tider, men det endte jo ret godt for i landskampene. Man også give landsholdet stor ros for ikke at have et eneste nederlag i 17 kampe. Det er vigtigt for et hold at have en vinder-mentalitet – og vi må da håbe, at vi kan sige at Danmark har været ubesejret i 18 kampe efter kampen mod Frankrig på Luzhniki Arena.

Peru må meget gerne spille deres livs kamp

Selv hvis Danmark taber, så kan man håbe på at Peru finder noget frem specielt fra værktøjskassen. De har ikke spillet dårligt til VM, og de kan i den grad volde problemer for australierne. Peru har hurtige og tekniske spillere. Australien har derimod meget stærke spillere.

Det peruvianske landshold har udtalt, at de vil spille en god kamp for de tilrejsende fans. De mener at de skylder dem en god sejr, hvilket man kun kan håbe på som dansker. Man skal dog ikke have håbene for højt. The Socceroos viste nemlig også godt fodboldspil mod både Danmark og Frankrig.

Danmark – Frankrig live stream og spiltips

Spiltip: Danmark – Frankrig

Tip Bookmaker Odds Spil nu
Begge hold får lige mange kort i kampen Unibet 3.40 (23/06) Spil nu

William Kvist er tilbage i truppen hos Danmark

Han er en meget omtalt herre på landsholdet, men William Kvist har været i startopstillingen i mange vigtige kampe for Danmark. Han måtte dog udgå i kampen mod Peru med brækkede ribben og en punkterede lunge.

Det betyder noget for holdet, når landsholdet kan træne med fuld styrke, men William Kvist skal nok ikke forvente en plads i startopstillingen mod Frankrig. Schöne erstattede Kvist i kampen mod Australien og det forventes også at Schöne spiller mod Frankrig. Men det er aldrig dårligt, når en skadet spiller kommer tilbage.

Frankrig har motivationen i top

Selvom Frankrig kan beholde førstepladsen med uafgjort, så er det stadigvæk et toptunet fransk mandskab Danmark kommer til at møde. Frankrig bruger nemlig gamle udtalelser fra Åge Hareide fra Jyllands-Posten. Han har tidligere på året udtalt sig om Frankrig på en mindre flatterende måde – og det bruger Didier Deschamps som motivation til landskampen.

Man kan dog håbe på at Frankrig går ned i gear. De skal trods alt også ”kun” bruge en uafgjort for at gå videre som 1’er i gruppen. Der er flere medier som har rygtet en anden startopstilling. Deschamps har nemlig en god mulighed for at spare nogle af hans nøglespillere, og det skal Danmark lukrere på.

Ændringer i startopstillingen til Danmark – Frankrig

Yussef Poulsen sidder over mod Frankrig med karantæne efter han fik gult kort mod både Peru og Australien. Han har også oplevet lidt af hvert til dette VM. Han startede Peru-kampen ud med at give et straffe for derefter at score det afgørende mål i samme kamp. Ved VM-kampen mod Australien gav han også et straffespark væk, men skal man tage hans forsvar, så var det noget af et tyndt straffespark der blev givet til Australien. Det kunne ses ved at næsten ingen australiere protesterede mod hans hånd ramte bolden. Dommeren dømte det heller ikke i første omgang, men han fik besked fra VAR-rummet, at han skulle kigge på situationen endnu engang.

Vi forventer at Martin Braithwaite starter inde i stedet for Yussef Poulsen. Han kender fransk fodbold godt og spiller lige nu i Bordeaux, hvor han op til VM har gjort det forrygende godt. Hvis han først kommer i gang til VM, så kan han sagtens blive en farlig herre for landsholdet.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2505 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.