Danmark – Peru: Optakt, startopstillinger og live stream

Spilleforslag på Danmark – Peru

Vi har været så heldige at den tidligere odds-sætter, Jens, vil lave et samarbejde med os. Han lever til dagligt af at oddse, og han vil derfor give dig et spilleforslag på Danmark – Peru. I korte træk så han kigget nærmere på Danmarks boldbesiddelse, som faktisk var overraskende høj i kvalifikationskampene.

Meget snak om alt andet end fodbold

I de danske medier har der været meget snak om de spillere som ikke blev udtaget, hvilket godt kan være lidt frustrerende. Især for dem som er blevet udtaget. De må have vist noget for Åge Hareide, som de andre ikke havde.

Nu må det være på tide at fokusere på dem som er med. Vi er et bedre hold på papiret, og det bliver vi nødt til at gå ind og vise. Selvom deres stjernespiller Paolo Guerrero er tilbage på holdet efter UEFA har fjernet hans dopingsag, så burde Danmark godt kunne løbe med sejren.

Til optaktskampen mod Mexico blev der vist gode takter

Man snakker tit om at der er vigtigt at have en bred trup, altså en trup hvor nogen kan gå ind og tage ansvar når andre bliver udskiftet eller skadet. Det fik landsholdet bevist i en sådan grad, at man nærmest havde håbet på en anderledes startopstillingen.

Efter halvlegen blev der foretaget to udskiftninger af Åge Hareide. Sisto blev skiftet ud med Braithwaite og Jørgensen med Dolberg. Efter dette kom de mexikanske forsvarsspillere noget af en opgave. Braithwaite udfordrede hele tiden i venstre side, og Dolberg kom ind med nye kræfter og sørgerede for at holde presset højt.

Senere blev der foretaget udskiftninger ved midtbanen. De tidligere klubkammerater Delaney og Kvist blev skiftet ud med Lukas Lerager og Lasse Schöne. Selvom Delaney havde nogle rigtig fine aktioner i første halvleg, så skete der noget andet, specielt da Schöne kom ind på midtbanen i stedet for Kvist, som er mere defensivt orienteret.

Vi har fået en advarsel fra nabolandet

Svenskerne spillede mod Peru i en venskabskamp inden VM i Rusland, og vi har fået en advarsel af svenskerne om hvor gode og kompakte Peru står. Som svenskerne formulere det, så spiller Peru ikke som et hvert andet sydamerikansk fodboldhold. De spiller mere kompakt og fysisk – og det skal Danmark passe på.

Hvis man forventer at spille mod et teknisk stærkt hold og tror at man kan trumle dem ned med fysisk, så bliver man overrasket, når de pludselig svarer igen med musklerne. Det danske landshold er i gennemsnittet højere end Perus landshold, hvilket vi kan gøre til en fordel i form af høje bolde ind i boksen til Jørgensen eller Cornelius.

Både Danmark og Peru er ubesejret i 15 landskampe, og kigger man på de seneste 15 kampe, så er Perus modstandere væsentlige bedre end Danmarks. Peru har blandet andet spillet 0-0 mod Argentina, og vundet 2-1 mod Uruguay. Et hold der har verdensstjerner som Cavani, Suarez og Godin. Perus seneste nederlag var i 2016, hvor de tabte til fodboldgiganten Brasilien.

Forventet startopstilling

Selvom det kunne være et friskt pust med Kasper Dolberg i stedet for Nicolai Jørgensen eller Martin Braithwaite i stedet for Pione Sisto. Så tror vi stadig ikke der kommer nogle ændringer i startopstillingen fra Danmark – Mexico.

Danmark: Kasper Schmeichel – Henrik Dalsgaard, Simon Kjær, Andreas Christensen, Jens Stryger Larsen – William Kvist, Thomas Delaney, Christian Eriksen – Yussuf Poulsen, Nicolai Jørgensen, Pione Sisto.

Peru: Pedro Gallese – Luis Advincula, Christian Ramos, Alberto Rodriguez, Miguel Trauco – Yoshimar Yotun, Renato Tapia – Andre Carillo, Edison Flores, Jefferson Farfan – Paolo Guerrero.

Hvornår kan man se kampen med live stream?

Kampen kan ses lørdag den 16 juni kl 18.00 med live stream.