Frankrig – Belgien: Live streaming, odds og optakt

Læs vores optakt til VM-semifinalen mellem Frankrig og Belgien, find odds på kampen, og se den direkte med live streaming!

Frankrig og Belgien er VMs to stærkeste hold

Det ligner en fantastisk kamp, når Frankrig og Belgien mødes i den første af de to VM-semifinaler tirsdag aften. Mange er enige om, at det er VMs to stærkeste landshold af de fire resterende, og det er en smule ærgerligt, at de ikke mødes i finalen.

Den anden semifinale består af Kroatien og England, og vinderen af denne kamp vil således være favoritter til at vinde finalen, uanset hvem de trækker.

Hverken Frankrig eller Belgien har sprudlet igennem hele turneringen, men det er der ikke rigtigt nogle hold, der har gjort ved dette VM. Landsholdsfodbold er blevet mere jævnbyrdigt på trods af, at både Frankrig og Belgien har et hav af verdensstjerner i trupperne.

Frankrig gik relativt nemt videre fra gruppen med Peru, Australien og Frankrig, hvorefter de har besejret Argentina og Uruguay uden de store problemer.

Belgien hentede maksimumpoint i gruppen med Panama, Tunesien og England, mens de havde store problemer imod Japan, som de besejrede 3-2 inde, at de relativt heldigt vandt over Brasilien i kvartfinalen.

Belgien er tvunget til ændring

Belgiens landstræner, Roberto Martinez, havde relativt stor succes med sine indskiftninger imod Japan, da holdet var bagud i slutfasen af kampen. Han satte Nacer Chadli på venstre wingback, mens også Marouane Fellaini, og de to indskiftere scorede de to afgørende mål, der sikrede Belgien en sen sejr på 3-2.

De to spillere startede også inde i den efterfølgende kamp imod Brasilien, mens Dries Mertens og Yannick-Ferreira Carrasco startede på bænken. Belgien havde et mere solidt udtryk, og det kan sagtens tænkes, at de går genvalg i Belgiens startopstilling imod Frankrig.

Martinez er dog tvunget til en ændring på den anden wingback, som Thomas Meunier har siddet solidt på. PSG-spilleren har karantæne på grund af sine to advarsler, og derfor skal en ny spiller afprøves på positionen.

Der bliver spekuleret i at smide Nacer Chadli over på den højre wingback, mens Carrasco så kunne gøre comeback i venstre side, og på den måde skal Belgien ikke ændre alt for meget.

Verdensstjerner på stribe

Der er ingen tvivl om, at vinderen af denne kamp også bliver favorit i en eventuel finale, hvor enten Kroatien eller England venter.

Der er mange superstjerner på begge mandskaber, hvor særligt de offensive stikker ud.

Hos Frankrig skal man selvfølgelig holde øje med Antoine Griezmann og stjerneskudet Kylian Mbappé, som har vist gode takter under VM. Derudover har de stærke folk på midtbanen i Paul Pogba og N’Golo Kanté, mens Varane har gjort det godt i forsvaret.

Hos Belgien er det den offensive trio Eden Hazard, Kevin De Bruyne og Romelu Lukaku, der har været de største profiler.

varane griezmann mbappe

Odds på Frankrig – Belgien

Hvis du alligevel skal live streame Frankrig – Belgien, så kan du også overveje et spil på kampen. bet365 tilbyder følgende odds på Frankrig – Belgien (fra 10/07 – 10.36):

  • Frankrig: 2.45
  • Uafgjort: 3.25
  • Belgien: 3.20

Sådan live streamer man Frankrig – Belgien

Hvis du vil live streame Frankrig – Belgien, så skal du oprette en konto hos TV2 Play.

Hvornår spilles Frankrig – Belgien?

Frankrig – Belgien spilles tirsdag den 10. juli kl. 20.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.