VM 2018 playoff: Optakt til Grækenland – Kroatien

Læs vores optakt til VM 2018 playoff-kampen mellem Kroatien og Grækenland, se odds, og find kampen via live stream.

Grækenland på umulige opgave imod Kroatien

Den første af de to playoff-kampe endte med en meget sikker 4-1 sejr til forhåndsfavoritterne fra Kroatien. Det græske kollektiv blev til tider udspillet af den velsmurte kroatiske angrebsmaskine. Især Luka Modric, som bragte Kroatien foran på straffespark, spillede en stor kamp under den nye og ubesejrede landstræner Zlatko Dalić. Selve straffesparket blev yderst klodset begået af den græske keeper Orestis Karnezis.

A.C Milans nyindkøbte angriber, Nikola Kalinic, bragte siden Kroatien yderligere foran med en fiks afslutning tæt inde under mål. Spændingen kom dog for et kort øjeblik tilbage, da den græske anfører Sokratis Papastathopoulos reducerede på hovedstød efter et hjørnespark. Ivan Perišić slukkede dog lynhurtigt det græske håb med sit hovedstødsmål bare 3 minutter efter den græske reducering. Ganske kort efter pausen i det 49. minut punkterede Hoffenheim-angriberen Andrej Kramarić dog kampen med sit 8. landskampsmål efter et håbløst forsøg på en tilbagelægning med brystet af Stafylidis.

Derfor må Kroatien regnes som endnu større favoritter i returopgøret, der spilles på søndag på Olympiakos hjemmebane Georgios Karaiskas stadion på søndag.

Grækenland må satse alt!

De kroatiske stjerner vil endnu ikke sige, at VM-deltagelsen er 100% sikker, men meget skal gå galt, hvis ikke vi får de rød og hvide skakterner at se til sommerens slutrunde i Rusland. På trods af en enkelt chance til sidst, der ville have givet det græske mandskab et bedre udgangspunkt i returopgøret, så var der tale om klasseforskel.

Grækenlands tyske træner Michael Skibbe må for alt i verden gøre modsat af, hvad Grækenland normalt står for og satse hele butikken. Han vil muligvis stille op med en angriber mere, som støtte til det formstærke muskelbundt Kostas Mitroglou. For alt i verden må Grækenland dog undgå så store defensive personlige fejl, som tilfældet var i den første kamp, hvis de overhovedet skal have en chance.

Grækenland scorede kun 17 mål i gruppe H, og derfor må det anses som nærmest en umulighed, at de skulle gå hen og score 3 kasser på den stærke kroatiske keeper Danijel Subasic. En smal sejr kan Kroatien sagtens leve med, og derfor vil et spil på Grækenland give god mening.

Odds på Grækenland – Kroatien

Kroatien er favoritter til kampen, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • Grækenland: 3.50
  • Uafgjort: 3.40
  • Kroatien: 2.05

Se Grækenland – Kroatien via live stream

Du kan naturligvis se VM-playoff-kampen mellem Grækenland og Kroatien via live stream. Opret en profil hos Dplay, som har rettighederne til landsholdsfodbold i Danmark, og se kampen på nettet.

Hvornår spilles Grækenland – Kroatien?

Søndag den 12. november kl.20.45 på Georgios Karaiskas i Piræus

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2480 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.