Sidste gruppe til VM er et flot miks af forskellige spillestiler. 4 lande spredt ud på 4 forskellige kontinenter. Der er lagt op til fire spændende og rimelig jævnbyrdige opgør, da Gruppe H er nok den mest balanceret gruppe til VM.

VM 2018 - Gruppe H: Stjerner, kampe og forventninger:

  • Colombia
  • Japan
  • Polen
  • Senegal

Stjerner/Læg mærke til:

Sadio Mané, Senegal.

Robert Lewandowski, Polen.

James Rodriguez, Colombia.

Stjernerne er spredt ud på de forskellige lande i denne gruppe, dermed er der også chance for nogle spændende kampe, som bliver en fornøjelse at følge på VM live stream.

Hvornår spiller de?

Colombia – Japan: 19-06-2018 kl. 14.00

Polen – Senegal: 19-06-2018 kl. 17.00

 

Japan – Senegal: 24-06-2018 kl. 17.00

Polen – Colombia: 24-06-2018 kl. 20.00

 

Japan – Polen: 28-06-2018 kl. 16.00

Senegal – Colombia: 28-06-2018 kl. 16.00

Forventninger i Gruppe H – VM 2018:

Man kan forvente mange kontraangreb fra Senegal. Sadio Mané er vanvittig hurtig og kan sagtens sparke bolden i nettet, så han vil være ekstrem farlig i denne gruppe. Især mod Polens 3-mandsforsvar der har et aldersgennemsnit, som er lidt højere end normalt.

Colombia nåede i 2014 til kvartfinalen ved VM. Det kom bag på mange, men den tidligere argentinske træner, Jose Péker, førte Colombia dertil, men måtte se sig slået af stærke Brasilien, hvor Neymar Jr. blev skadet af Juan Zuniga i 88. minut. Det gav chokbølger gennem hele Brasilien, da han fik knæet i ryggen, og Juan blev bestemt ikke en populær herre.

Generelt set for Gruppe H kan man forvente nogle tætte kampe. Der er ikke rigtig nogle kæmpe favoritter, som nærmest er sikret på at gå videre. 

Vidste du?

Senegals sportsminister, Matar Ba, har sat semifinalen som et mål.

Japan møder op til VM med træner-tømmermænd. Den bosniske træner, Vahid Halilhodzic, førte Japan til VM, men det var åbenbart ikke nok for det japanske fodboldforbund. I venskabskampene mod Mali og Ukraine blev der spillet henholdsvis 1-1 og 1-2. Disse resultater og måden VM-billetten kom i hus på var åbenbart ikke tilfredsstillende nok.

Robert Lewandowski scorede 16 mål i VM-kvalifikationen, hvilket er mere end nogle andre fodboldspillere rundt omkring i verden – danskerne husker nok hans hattrick i Polen, men pyt med det! Vi skal selv deltage til VM.

To af Polens målmænd har spillet i Arsenal. Man ved ikke om det var Wenger som havde stor fidus til polske keepere, men det var i hvert fald fakum at både Fabianski og Szczesny har været i Arsenal under Wengers tid.

Under kvalifikationen vandt Senegal nok den mest kontroversielle kamp nogensinde som endte 2-1 til Sydafrika. Dommeren gav Sydafrika et straffe for ’hånd på bolden’ som tydeligvis ikke skete. Herefter kiggede FIFA på sagen, og så kom der andre boller på suppen. Dommeren, Joseph Lamprey, kommer ikke til at dømme en fodboldkamp igen hvis det står til FIFA. Ydermere blev der også spillet en ny kamp, som Senegal vandt 2-0.

Japan holdte målet rent i fire kampe ud af 10. De satser meget på at spille kontrafodbold, hvor de spiller bolden op til hurtige Shinji Okazaki fra Leicester City. Han er hurtig som en gazelle på savannen, og er en svær mand at dække op.

James Rodriguez har datet David Ospina’s (Colombias målmand) søster. De blev endda gift og har et barn sammen, men de blev skilt senere hen. Hele situationen må skabe lidt akavet momenter for David Ospina og James.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere