Værterne fra Rusland møder Kroatien i kvartfinalen under VM i fodbold. Du kan læse vores optakt til kampen her!

Læs vores optakt til VM-kvartfinalen mellem Rusland og Kroatien, find odds, og se kampen direkte med live stream.

Rusland kan tangere rekord

Rusland har imponeret ved dette VM, som bliver afholdt på russisk grund. De vandt 5-0 i åbningskampen imod Saudi-Arabien, hvorefter de også besejrede Egypten inden, de tabte til Uruguay.

Dermed gik de videre fra gruppen på andenpladsen, og skulle dermed møde Spanien. Kampen endte 1-1, og da der ikke blev scoret i forlænget spilletid, skulle det da afgøres på straffespark.

Iago Aspas brændte det afgørende straffe på Igor Akinfeev, som dermed blev den helt store helt for sit land.

For første gang siden 1986 har Rusland formået at gå videre fra gruppespillet, og de kan faktisk tangere deres egen VM-rekord, hvis de formår at spille sig videre til semifinalen.

I 1966 endte de på fjerdepladsen, og det er faktisk også den eneste gang, at Rusland har formået at komme i semifinalen.

Kroatien var ikke skræmmende imod Danmark

Kroatien blev før slutrunden udpeget som en darkhorse, der muligvis kunne komme langt ved VM. De viste flot spil i en ellers svær pulje med Argentina, Nigeria og Island, hvorfra de gik videre med ni point og en målscore på 7-1.

Efterfølgende mødte de som bekendt Danmark i 1/8-finalen i, hvad der skulle vise sig at blive et drama, som kroaterne uheldigvis vandt.

Kroaterne var dog på ingen måde skræmmende i løbet af kampen. De var bedste i første halvleg, mens Danmark overtog initiativet i anden halvleg, og vi kunne sagtens have vundet den kamp i ordinær tid.

Kroatien har langt bedre spillere end Rusland

Selvom det godt kan gå hen og blive en relativt lige kamp, så er der alligevel stor forskel på de to hold, hvis man ser på spillerne.

Kroatien har stjerner fra Real Madrid, Barcelona, Juventus og Inter på holdet, herunder en af verdens bedste spillere i Luka Modric, som også bærer anførerbindet.

Generelt har Rusland ikke et særligt stærkt hold, og det er lidt underligt, at de er nået så langt. De har selvfølgelig haft en nem gruppe, og var efterfølgende en smule heldige med at besejre Kroatien, men deres VM-rejse bør stoppe nu.

Rusland har som sådan ikke nogle stjerner på verdensplan, men det er selvfølgelig ikke noget krav for at lykkes ved en slutrunde.

Odds på Rusland – Kroatien

Du kan selvfølgelig også spille på Rusland – Kroatien, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • Rusland: 4.00
  • Uafgjort: 3.10
  • Kroatien: 2.20

Sådan live streamer man Rusland – Kroatien

Rusland – Kroatien kan live streames på DR TV.

Hvornår kan man live streame Rusland – Kroatien?

Rusland – Kroatien begynder lørdag den 7. juli kl. 20.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere