Se Rusland – Kroatien: Live stream, optakt og odds

Læs vores optakt til VM-kvartfinalen mellem Rusland og Kroatien, find odds, og se kampen direkte med live stream.

Rusland kan tangere rekord

Rusland har imponeret ved dette VM, som bliver afholdt på russisk grund. De vandt 5-0 i åbningskampen imod Saudi-Arabien, hvorefter de også besejrede Egypten inden, de tabte til Uruguay.

Dermed gik de videre fra gruppen på andenpladsen, og skulle dermed møde Spanien. Kampen endte 1-1, og da der ikke blev scoret i forlænget spilletid, skulle det da afgøres på straffespark.

Iago Aspas brændte det afgørende straffe på Igor Akinfeev, som dermed blev den helt store helt for sit land.

For første gang siden 1986 har Rusland formået at gå videre fra gruppespillet, og de kan faktisk tangere deres egen VM-rekord, hvis de formår at spille sig videre til semifinalen.

I 1966 endte de på fjerdepladsen, og det er faktisk også den eneste gang, at Rusland har formået at komme i semifinalen.

Kroatien var ikke skræmmende imod Danmark

Kroatien blev før slutrunden udpeget som en darkhorse, der muligvis kunne komme langt ved VM. De viste flot spil i en ellers svær pulje med Argentina, Nigeria og Island, hvorfra de gik videre med ni point og en målscore på 7-1.

Efterfølgende mødte de som bekendt Danmark i 1/8-finalen i, hvad der skulle vise sig at blive et drama, som kroaterne uheldigvis vandt.

Kroaterne var dog på ingen måde skræmmende i løbet af kampen. De var bedste i første halvleg, mens Danmark overtog initiativet i anden halvleg, og vi kunne sagtens have vundet den kamp i ordinær tid.

Kroatien har langt bedre spillere end Rusland

Selvom det godt kan gå hen og blive en relativt lige kamp, så er der alligevel stor forskel på de to hold, hvis man ser på spillerne.

Kroatien har stjerner fra Real Madrid, Barcelona, Juventus og Inter på holdet, herunder en af verdens bedste spillere i Luka Modric, som også bærer anførerbindet.

Generelt har Rusland ikke et særligt stærkt hold, og det er lidt underligt, at de er nået så langt. De har selvfølgelig haft en nem gruppe, og var efterfølgende en smule heldige med at besejre Kroatien, men deres VM-rejse bør stoppe nu.

Rusland har som sådan ikke nogle stjerner på verdensplan, men det er selvfølgelig ikke noget krav for at lykkes ved en slutrunde.

Odds på Rusland – Kroatien

Du kan selvfølgelig også spille på Rusland – Kroatien, og du kan få følgende odds hos bet365:

  • Rusland: 4.00
  • Uafgjort: 3.10
  • Kroatien: 2.20

Sådan live streamer man Rusland – Kroatien

Rusland – Kroatien kan live streames på DR TV.

Hvornår kan man live streame Rusland – Kroatien?

Rusland – Kroatien begynder lørdag den 7. juli kl. 20.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.