VM-slutrunden i fodbold 2018 begynder torsdag aften, når Rusland og Saudi Arabien mødes i Moskva. Læs mere om åbningskampen her!

Læs vores optakt til VM-kampen Rusland – Saudi Arabien, find odds og se kampen med live stream.

Rusland er store favoritter imod Saudi Arabien

Langt om længe får vi i gang gang i verdens største sportsarrangement. VM i fodbold begynder torsdag aften, når Rusland og Saudi Arabien mødes, og den næste måned står i fodboldens tegn.

Rusland er som bekendt VM-værter, og der er lagt op til en stor fest. I første kamp møder de Saudi Arabien foran 80.000 tilskuere på Luzhniki Stadium i Moskva, og Rusland skal simpelthen vinde kampen.

Rusland har ikke præsteret noget på den internationale fodboldscene i længere tid, men Saudi Arabien kommer med et hold udelukkende med spillere fra den saudiske liga, og der bør simpelthen være klasseforskel.

De første kampe under VM plejer at være ret uforudsigelige, og der kan sagtens ligge en overraskelse og vente, men det ville være meget skuffende, hvis ikke Rusland formår at besejre Saudi Arabien på hjemmebane.

Presset stemning i Rusland

Der er dog ikke særligt god stemning omkring Ruslands landshold i det store land. For to år siden røg de hurtigt ud af EM uden at imponere på nogen måde. Siden har de ikke spillet nogle betydende kampe, og derfor er det også svært at vurdere Ruslands styrke.

De har udelukkende spillet landskampe i to år, og de har samtidigt valgt at møde nogle af verdens bedste fodboldlandshold.

Hvis man skal bruge Ruslands seneste to kampe til at vurdere holdets niveau, så ser det meget skidt ud. Den 30. maj tabte Rusland 1-0 til Østrig, som ikke engang skal deltage i VM-slutrunden, og fem dage senere mødte de Tyrkiet, som ligeledes kan holde sommerferie.

Rusland spillede ekstremt dårligt ved begge lejligheder, og der er ikke ret meget optimisme blandt Ruslands fodboldfans.

Man har dog ofte set, at alting ændrer sig, lige så snart slutrunderne går i gang. Pludselig er der enorm betydning i kampene, og man vil gå ekstremt langt for at vinde. Det skal Rusland i hvert fald håbe på, hvis deres slutrunde skal blive en succes.

Saudi Arabien har ingen udlandsproffer

Heldigvis for Rusland, så får de overkommelig modstand i den første kamp. Saudi Arabien er blandt de allerdårligste lande ved hele VM-slutrunden, og de har ingen spillere på kontrakt i udlandet.

Kigger man igennem deres 23 spillere vil man få øje på tre spillere, der står listet i spanske klubber, men det skal man ikke lade sig snyde af.

La Liga og Saudi Arabien foretog tidligere på sæsonen en promoveringsaftale, hvor en lang række saudiske spillere endte i diverse La Liga-klubber på lejeaftaler, og det handler på ingen måde om spillerne niveau.

Rusland – Saudi Arabien: Odds

Du kan selvfølgelig spille på VMs åbningskamp mellem Rusland og Saudi Arabien. Du får følgende odds hos bet365 (pr. 07/06 – 13.15):

  • Rusland: 1.36
  • Uafgjort: 4.33
  • Saudi Arabien: 10.00

Rusland – Saudi Arabien: Live streaming

Hvis du vil live streame Rusland – Saudi Arabien, så skal du oprette en profil hos TV Play, hvor du kan se en lang række af VM-kampene.

Hvornår spilles Rusland – Saudi Arabien?

Rusland – Saudi Arabien spilles torsdag den 14. juni kl. 17.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

100% op til 600KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Få op til 2000 kr i velkomstbonus

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere