Se Rusland – Saudi Arabien: Live streaming og optakt

Læs vores optakt til VM-kampen Rusland – Saudi Arabien, find odds og se kampen med live stream.

Rusland er store favoritter imod Saudi Arabien

Langt om længe får vi i gang gang i verdens største sportsarrangement. VM i fodbold begynder torsdag aften, når Rusland og Saudi Arabien mødes, og den næste måned står i fodboldens tegn.

Rusland er som bekendt VM-værter, og der er lagt op til en stor fest. I første kamp møder de Saudi Arabien foran 80.000 tilskuere på Luzhniki Stadium i Moskva, og Rusland skal simpelthen vinde kampen.

Rusland har ikke præsteret noget på den internationale fodboldscene i længere tid, men Saudi Arabien kommer med et hold udelukkende med spillere fra den saudiske liga, og der bør simpelthen være klasseforskel.

De første kampe under VM plejer at være ret uforudsigelige, og der kan sagtens ligge en overraskelse og vente, men det ville være meget skuffende, hvis ikke Rusland formår at besejre Saudi Arabien på hjemmebane.

Presset stemning i Rusland

Der er dog ikke særligt god stemning omkring Ruslands landshold i det store land. For to år siden røg de hurtigt ud af EM uden at imponere på nogen måde. Siden har de ikke spillet nogle betydende kampe, og derfor er det også svært at vurdere Ruslands styrke.

De har udelukkende spillet landskampe i to år, og de har samtidigt valgt at møde nogle af verdens bedste fodboldlandshold.

Hvis man skal bruge Ruslands seneste to kampe til at vurdere holdets niveau, så ser det meget skidt ud. Den 30. maj tabte Rusland 1-0 til Østrig, som ikke engang skal deltage i VM-slutrunden, og fem dage senere mødte de Tyrkiet, som ligeledes kan holde sommerferie.

Rusland spillede ekstremt dårligt ved begge lejligheder, og der er ikke ret meget optimisme blandt Ruslands fodboldfans.

Man har dog ofte set, at alting ændrer sig, lige så snart slutrunderne går i gang. Pludselig er der enorm betydning i kampene, og man vil gå ekstremt langt for at vinde. Det skal Rusland i hvert fald håbe på, hvis deres slutrunde skal blive en succes.

Saudi Arabien har ingen udlandsproffer

Heldigvis for Rusland, så får de overkommelig modstand i den første kamp. Saudi Arabien er blandt de allerdårligste lande ved hele VM-slutrunden, og de har ingen spillere på kontrakt i udlandet.

Kigger man igennem deres 23 spillere vil man få øje på tre spillere, der står listet i spanske klubber, men det skal man ikke lade sig snyde af.

La Liga og Saudi Arabien foretog tidligere på sæsonen en promoveringsaftale, hvor en lang række saudiske spillere endte i diverse La Liga-klubber på lejeaftaler, og det handler på ingen måde om spillerne niveau.

Rusland – Saudi Arabien: Odds

Du kan selvfølgelig spille på VMs åbningskamp mellem Rusland og Saudi Arabien. Du får følgende odds hos bet365 (pr. 07/06 – 13.15):

  • Rusland: 1.36
  • Uafgjort: 4.33
  • Saudi Arabien: 10.00

Rusland – Saudi Arabien: Live streaming

Hvis du vil live streame Rusland – Saudi Arabien, så skal du oprette en profil hos TV Play, hvor du kan se en lang række af VM-kampene.

Hvornår spilles Rusland – Saudi Arabien?

Rusland – Saudi Arabien spilles torsdag den 14. juni kl. 17.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.