Xherdan Shaqiri er en profil for Schweiz

Søndag aften mødes Schweiz og Nordirland i returkampen i VM-playoff. Læs vores optakt til kampen her!

Læs vores optakt til VM-playoff-kampen mellem Schweiz og Nordirland, find odds, og se kampen direkte via live stream.

Schweiz vandt i Nordirland på tvivlsomt straffe

Det første opgør mellem Schweiz og Nordirland blev spillet torsdag aften på Windsor Park i Belfast. Schweiz var klart det bedste hold, og de tilspillede sig flere fine chancer.

Der skulle dog et meget tvivlsomt straffespark til, før schweizerne kom på tavlen. Xherdan Shaqiri flugtede bolden lige udenfor feltet, men den ramte Corry Evans på vej mod målet, og dommeren takserede det til et straffespark.

Selvom TV-billeder efterfølgende viste, at bolden nærmere ramte kroppen, men armen var langt ude fra kroppen, og det er selvfølgelig svært at vurdere for dommeren.

Ricardo Rodriguez scorede stensikkert til 1-0, og stillingen holdt hele vejen.

Kampbilledet var som forventet

Nordirlands landstræner Michael O’Neill var klar i mælet før kampen. Nordirland skulle stå dybt og forsvare, for holdet har ikke kvaliteter til at dominere en kamp, og jagte mål på den måde.

Det var sådan set også kampbilledet, men det kan ikke bruges til noget, da de tabte kampen. Kampbilledet bliver givetvis det samme i returkampen i Basel, men nordirerne er tvunget længere frem på banen, og det bliver problematisk.

Gæsterne vil formentlig fastholde planen om at stå meget lavt på banen, og håbe på nogle dødbolde, men efterhånden som kampen skrider frem, skal de satse mere.

Schweiz’ hold er langt stærkere

Ikke nok med, at Schweiz vandt 1-0 i Nordirland, og dermed har alle kort på hænderne, så har de også et langt stærkere hold.

I forsvaret har de Ricardo Rodriguez fra AC Milan og Stephan Lichtsteiner fra Juventus på de to backs, og i midten spiller de med talentfulde Fabian Schär og Manuel Akanji.

Længere fremme på banen er det Xherdan Shaqiri, man skal holde øje med. Foruden det fremtvungne straffespark, så var han også tæt på at sparke den op i hjørnet inden da, og han er en meget eksplosiv type.

Nordirerne spiller alle sammen på de britiske øer, og en del af dem spiller i lavere rangerede engelske rækker. Den største profil er nok stopperen Jonny Evans, som tidligere har været på kontrakt i Manchester United.

Der er ingen tvivl om, at Schweiz er kæmpe store favoritter til at vinde kampen, men alt kan ske i fodbold, og nordirerne vil kæmpe for livet løs i Basel.

Odds på Schweiz – Nordirland

Bookmakerne vurderer selvfølgelig også, at Schweiz er langt bedre, og du kan få følgende odds hos bet365.

1X2:

  • Schweiz: 1.53
  • Uafgjort: 3.80
  • Nordirland: 6.50

Kommer til VM:

  • Schweiz: 1.11
  • Nordirland: 7.00

Se Schweiz – Nordirland via live stream

Du kan selvfølgelig se VM-kampen mellem Schweiz og Nordirland, både i TV og på nettet via live stream. Ser du kampen på live stream, så skal du oprette en profil hos Eurosport Player.

Hvornår spilles Schweiz – Nordirland?

Schweiz – Nordirland spilles søndag den 12. november kl. 18.00 i Basel.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder
1. Gå til bet365

bet365

2. Opret konto

Opret en konto og Stream fodbold live

3. Se fodbold live

green-icon-3

Vilkår gælder - IP restriktioner kan forekomme - Livestreaming kræver penge på kontoen