Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 20 mar, 2018

Argentina og Messi varmer op til VM imod Italien

Læs vores optakt til landskampen mellem Argentina – Italien, find odds, og se kampen via live stream.

Sådan live streamer du Argentina – Italien

Du kan se landskampen mellem Argentina og Italien direkte via live stream på nettet, og det kan du gøre hos bet365.

Argentina varmer op til VM

Argentina skal bruges landskampen imod Italien til at finjustere nogle ting op til VM-slutrunden til sommer. De kvalificerede sig med nød og næppe efter nogle vanvittige kampe af Lionel Messi, og de kan se frem til en gruppe med Argentnia, Kroatien og Nigeria.

Den argentinske landstræner Jorge Sampaoli har, som sædvanligt, udtaget en meget stærk trup til kampen. Der er hverken plads til Mauro Icardi eller Paulo Dybala, men der er et væld af offensive stjerner alligevel.

Målmand: Sergio Romero, Nahuel Guzman og Willy Caballero

Forsvar: Javier Mascherano, Marcos Rojo, Nicolas Otamendi, Ramiro Funes Mori, Gabriel Mercado, Federico Fazio, Nicolas Tagliafico og Fabricio Bustos

Midtbane: Angel DI Maria, Ever Banega, Lucas Biglia, Marcos Acuna, Eduardo Salvio, Diego Perotti, Leandro Paredes, Manuel Lanzini, Giovani Lo Celso, Maximiliano Meza og Pablo Perez

Angreb: Lionel Messi, Sergio Aguero, Gonzalo Higuain, Angel Correa, Cristian Pavon og Lautaro Martinez

Italien skal opbygge nyt landshold

Italien kvalificerede sig som bekendt ikke til VM, da de tabte i playoff-kampene imod Sverige. Det er første gang siden 1958, og selvfølgelig katastrofalt for så stolt et fodboldland.

Hvis man tager de positive briller på, så er der heldigvis masser af talentfulde, unge spillere, som de kan bygge fremtiden op omkring, og det må være missionen over de næste par år frem imod EM-slutrunden i 2020.

Gian Piero Ventura er blevet kylet ud af cheftrænerposten, og nu sidder i stedet Luigi Di Biagio, som tidligere har stået i spidsen for U21-landsholdet. Han har udtaget følgende trup til venskabskampene imod Argentina og England:

Målmænd: Gianluigi Buffon, Gianluigi Donnarumma og Mattia Perin

Forsvar: Leonardo Bonucci, Matteo Darmian, Mattia De Sciglio, Alessandro Florenzi, Angelo Ogbonna, Davide Zappacosta, Leonardo Spinazzola, Daniele Rugani og Gian Marco Ferrari

Midtbane: Marco Parolo, Marco Verratti, Giacomo Bonaventura, Roberto Gagliardini, Jorginho, Bryan Cristante, Lorenzo Pellegrini

Angreb: Antonio Candreva, Ciro Immobile, Lorenzo Insigne, Andrea Belotti, Simone Verdi, Federico Chiesa og Patrick Cutrone

Mauro Icardi mangler for Argentina

Der er masser af argentinske angribere, som er gode nok til at spille, og der er virkelig konkurrence om pladsen.

I den argentinske presse har der været snak om, at man ser Mauro Icardi og Lionel Messi, som det foretrukne angriberpar til VM-slutrunden. Ironisk nok er Icardi ikke udtaget til truppen på trods af, at han lavede hele fire mål i Inters kamp imod Sampdoria.

Icardi har kun spillet fire landskampe for Argentina på trods af, at han er blandt verdens skarpeste angribere. Der har været mange kontroverser omkring hans privatliv, hvor han danner par med Wanda Nara, som har flere børn med Maxi Lopez, hvilke Icardi i øvrigt har fået tatoveret på armen.

Odds på Argentina – Italien

Argentina bliver vurderet som klare favoritter, hvilket kan synes en smule mærkeligt. Måske er stemningen noget bedre hos Argentina end hos Italien, som senest skuffede fælt imod Sverige. Du får følgende odds hos bet365 (pr. 20/03 – 13.30)

  • Argentina: 1.95
  • Uafgjort: 3.30
  • Italien: 4.00

Hvornår spilles Argentina – Italien?

Argentina – Italien spilles fredag den 23. marts kl. 20.45 på Etihad Stadium i Manchester.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.