Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 30 nov, 2022

VM 2022: Optakt til Brasilien – Cameroun

I vores optakt til VM-kampen Brasilien – Cameroun kan du læse om trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming og dansk TV gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Brasilien kan få max point

Brasilien var før VM et af de hold, som rigtig mange havde forudset, som en af de største favoritter til at vinde VM. Brasilien har et fremragende hold, og måske den bedste offensiv. De har en rigtig bred trup især i offensiven, hvor de har omkring 3 verdensklasse spillere på hver position.

Brasilien startede VM godt ud. De mødte Serbien i en intens kamp, der i første halvleg var meget fastlåst. Dog fik Brasilien endelig hul på bylden, da Richarlison fik åbnet scoringen. Richarlison gjorde det hurtigt efter til en 2 måls føring og Brasilien tog alle 3 point i en 2-0 sejr.

Brasilien skulle møde Schweiz i deres anden kamp. Det var en kamp der kunne sikre Brasilien deltagelse i knockoutfasen. Ligesom deres første kamp var første halvleg meget lukket og uden de største chancer, dog nappede Brasilien sejren, da Casemiro sendte bolden i nettet.

Brasilien har 6 point på 2 kampe og vil forsøge at tage alle 9 mulige, når de møder Cameroun i deres sidste kamp.

Rank Hold K V U T MF P
#1 Brasilien 3 2 0 1 2 6
#2 Schweiz 3 2 0 1 1 6
#3 Cameroun 3 1 1 1 0 4
#4 Serbien 3 0 1 2 -3 1

Cameroun skal vinde

Cameroun fik tildelt en meget svær gruppe. Cameroun var det lavest rangerede hold på FIFA ranglisten i gruppen og det var åbenlyst at de ville få svært.

Cameroun tabte deres første kamp mod Schweiz, det var en nogenlunde tæt kamp, hvor både Cameroun og Schweiz havde chancer, dog var det camerounfødte Breel Embolo der sendte Schweiz foran.

Cameroun mødte Serbien i deres anden kamp, hvilket var en af de bedste kampe ved dette VM. Cameroun kom foran efter et indlæg, men Serbien kom stærkt igen og scorede 3 mål i slutningen af 1. halvleg og starten af 2. halvleg. Cameroun gav ikke op og de scorede 2 lynhurtige mål efter hinanden og holdte deres VM drøm i live.

Nu skal Cameroun vinde over Brasilien og Serbien skal enten vinde eller spille uafgjort mod Schweiz, og hvis det er tilfældet er de heller ikke sikre, så skal målscoren også falde deres vej.

Brasilien – Cameroun: Trupnyt

Brasilien mangler Neymar og Danilo der begge er ude med skader.

Andre Onana er blevet sendt hjem efter uoverensstemmelse med træneren.

Brasilien – Cameroun: Forventede startopstillinger