Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 27 mar, 2018

Optakt til England – Italien: Se kampen her!

Læs vores optakt til landskampen mellem England – Italien, find odds, og se kampen på live stream.

Sådan live streamer du England – Italien på nettet

Du kan se landskampen mellem England og Italien direkte på live stream hos bet365. Foruden at være blandt verdens største bookmakere, så er bet365 også blandt de bedste steder at se fodbold på nettet.

Du har adgang til tusindevis af fodboldkampe hvert år hos bet365s live streaming, og du kan nyde fodbold fra Serie A, La Liga, Bundesligaen og specielle venskabskampe som England – Italien vises altså også.

Opret dig hos bet365 for at live streame fodbold her!

Husk at tjekke regler og vilkår med bet365 inden du vil streame kampen.

England fortsætter VM-opvarmningen

England skal om under tre måneder i aktion til VM-slutrunden i Rusland, og derfor bruges disse venskabskampe til at forberede holdet bedst muligt.

I fredags var England på besøg hos Holland i Amsterdam, og englænderne vandt 1-0 over et svagt hollandsk landshold.

Englands mål blev sat ind af United-spilleren Jesse Lingard, der presser på for at få sin plads i VM-truppen.

England møder Belgien, Panama og Tunesien i deres VM-gruppe, og det ligner en overkommelig opgave at gå videre fra gruppen.

Efterfølgende ville de eventuelt skulle møde et hold fra Gruppe H, som består af Polen, Senegal, Colombia og Japan, og derfor ser det fornuftigt ud for England til sommer.

Italien skal bygge et nyt hold op

Italien skuffede fælt i playoff-kampene imod Sverige, og derfor skal de ikke med til VM. Det har været katastrofalt for det stolte fodboldland, men de er nødt til at komme videre, og fokusere på at opbygge et nyt stort, italiensk landshold.

Selvom de aldrende profiler som Gianluigi Buffon, Leonardo Bonucci og Antonio Candreva stadig er med i truppen, så skal man holde øje med spillere som Daniele Rugani, Marco Verratti, Andrea Belotti og Lorenzo Insigne, som meget vel kan udgøre stammen på det fremtidige landshold.

Luigi Di Biagio er den nye landstræner, og den tidligere U21-manager har med det samme udtrykt, hvad han vil se fra landsholdsspillerne. Han var træt af den dovne træningskultur, og ønsker at ændre det omgående.

Han siger også, at han vil ændre en smule på holdet i forhold til kampen imod Argentina, og nævner i hvert fald, at Jorginho og Marco Parolo vil starte på midtbanen, mens Lorenzo Insigne starter inde på toppen.

Udsolgt på Wembley

Der venter en fantastisk landskamp mellem England og Italien på det enorme Wembley i London.

Mandag var der solgt 84.000 billetter til kampen, og med en kapacitet på 90.000 tilskuere, så kan vi forvente fuldt skur til England – Italien.

Venskabskampe plejer ikke at være særligt intense, men med en god atmosfære og landshold, hvor spillerne kæmper for deres plads på holdet, så kan det blive ganske underholdende.

Italien fortsætter deres flotte afsked til afdøde Davide Astori, og der vil blive afholdt et minuts stilhed umiddelbart før kampen.

Odds på England – Italien

England bliver vurderet som favoritter til at kampen, og det skyldes både hjemmebanefordelen og det faktum, at England har en VM-slutrunde at forberede sig til.

Du får følgende odds hos bet365 (pr. 27/03 – 11.00)

  • England: 2.15
  • Uafgjort: 3.25
  • Italien: 4.00

Hvornår spilles England – Italien?

England – Italien spilles tirsdag den 27. marts kl. 21.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.