VM 2022: Optakt til Semifinalen Frankrig – Marokko [14/12]

I vores optakt til VM-semifinalen Frankrig – Marokko kan du læse om trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Didier Deschamps er tæt på en rekord

Den eneste cheftræner nogensinde der har vundet 2 VM titler er italienske Vittorio Pozzo, der i både i 1934 og 1938 vandt VM med Italien. Han har rekorden, men allerede den 18. december kan han blive nødt til at dele den med en anden. Didier Deschamps vandt VM i 2018 og er nu rigtig tæt på at vinde den endnu engang i år 2022.

Frankrig har haft et godt VM indtil videre. Det klarede sig helskindet igennem deres gruppe, som 1’er, efter de besejrede både Australien og Danmark med 4-1 og 2-1. Dog kunne de ikke gøre rent bord, da de tabte 1-0 til Tunesien.

Derefter stod den på Polen. Det var endnu en relativ overkommelig opgave for Frankrig, der sejrede med 3-1. I deres seneste kamp, skulle de møde de håbefulde englændere og det var en intens affære. Frankrig kunne ånde lette op da slutfløjtet lød og de vandt 2-1.

Frankrig skal op imod Marokko i semifinalen og tage det næste skridt videre og give Didier Deschamps hans rekord og dermed gøre ham udødelig i fransk fodboldhistorie.

Kan Atlas Løverne overraske igen?

Marokkos fodboldlandshold, som også går under navnet ”Atlas Løverne” har igennem hele turneringen lignet et utrolig sammetømret hold, og de har overrasket gang på gang.

Deres gruppespil gik udover alle forventninger, da de fik hele 7 point og førstepladsen i en ellers svær gruppe. Med et 0-0 resultat i første kamp mod Kroatien, strøg de elegant forbi Belgien og vandt med 2-0. I deres sidste gruppekamp, besejrede de også Canada med 2-1.

Marokko har nu slået både Spanien og Portugal ud af knockout fasen, den ene på straffespark efter 0-0 og den anden med en 1-0 sejr i ordinært spil.

Marokko har vist fremragende defensive takter og har kun lukket 1 enkelt mål ind i hele turneringen, som kom mod Canada, dog var det ikke engang en canadisk spiller der scorede, men et selvmål af Nayef Aguerd.

Frankrig – Marokko: Trupnyt

Frankrig mangler Lucas Hernandez grundet skade.

Marokko mangler Walid Cheddira der har karantæne, imens Nayef Aguerd, Noussair Mazraoui og Roman Saiss er tvivlsomme grundet skader.

Frankrig – Marokko: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Frankrig (4-2-3-1)

Hugo Lloris

Jules Kounde – Dayot Upamecano – Raphael Varane – Theo Hernandez

Aurelien Tchouameni – Adrien Rabiot

Ousmane Dembele – Antoine Griezmann – Kylian Mbappe

Olivier Giroud

Marokko (4-1-4-1)

Yassine Bounou

Achraf Hakimi – Jawad Al Yamiq – Roman Saiss – Yahia Allah

Sofyan Amrabat

Hakim Ziyech – Azzedinee Ounahi – Selim Amallah – Sofiane Boufal

Youssef En Nesyri

Frankrig – Marokko: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Frankrig – Marokko?

Frankrig – Marokko spilles onsdag den 14. december 2022.

Hvor kan man se Frankrig – Marokko i TV?

Frankrig – Marokko bliver vist på TV2 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Frankrig – Marokko?

Frankrig – Marokko kan live streames online på TV2 Play.

Andet fra VM!

argentina vm 2022
vm
Find odds, tips og spilforslag til VM-semifinalen Argentina – Kroatien gratis her!
23 maj, 2023
vm fodbold 2022
vm
Læs vores optakt til VM-semifinalen Argentina - Kroatien her!
23 maj, 2023
griezmann-dembele-vm2022
vm
Find odds tips og spilforslag til VM-semifinalen Frankrig – Marokko gratis her!
23 maj, 2023