VM 2022: Optakt til Holland – Ecuador [25/11]

I vores optakt til VM 2022-kampen Holland – Ecuador finder du startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Holland kan kvalificere sig til knockoutfasen

Holland begyndte deres VM på bedst mulige måde. Med en sejr på 2-0 over regerende AFCON-mestrene Senegal, stod det klart at de er det bedste hold i gruppen.

Senegal blev regnet for at være det næstbedste hold i gruppen og hvis Holland kunne slå dem 2-0, bør Qatar og Ecuador ikke være det største problem for dem. Med en sejr over Ecuador kan de med sikkerhed sige at de er videre.

Det ville være et enormt løft for Holland at kunne gå ind til den sidste kamp mod Qatar, velvidende om at de allerede er videre og derfor kunne spille med et roteret hold for at spare på kræfterne.

Louis Van Gaal har forvandlet Holland, til et hold der er utrolig svært at nedbryde, eftersom han er gået over til en mere kontrolleret formation med 3 centerbacks i stedet for at spille med den ikoniske 4-3-3, som Holland ellers altid har brugt.

Rank Hold K V U T MF P
#1 Holland 3 2 1 0 4 7
#2 Senegal 3 2 0 1 1 6
#3 Ecuador 3 1 1 1 1 4
#4 Qatar 3 0 0 3 -6 0

Kan Ecuador skabe sensationen?

Inden VM blev skudt i gang, havde de fleste regnet med at Holland og Senegal ville gå videre fra gruppen, eftersom det er de 2 hold, som på papiret har det bedste hold.

Dog med en sejr til Ecuador mod Holland, kan Ecuador næsten også være sikre på at de kommer videre fra gruppen. De vandt nemlig deres første kamp mod Qatar med 2-0.

Enner Valencia var manden der sikrede sejren til Ecuador, der med hans 2 mål sikrede 3 point. Enner Valencia er nu Ecuadors mest scorende spiller i VM nogensinde, eftersom han scorede 3 mål i slutrunden i 2014. Det betyder nu at han har 5 mål og han vil gøre alt for at øge det tal i kampen mod Holland.

Ecuador må forvente at det bliver en kamp, som Holland dominerer, både på chancer og boldbessidelse. Ecuador skal satse på hurtige kontraangreb, da man må forvente at de vil få svært ved at bygge spillet op imod Holland.

Holland – Ecuador: Trupnyt

Begge hold bør have alle spillere klar fra start, dog kan Memphis Depay være tvivlsom, og nok først komme i aktion fra bænken.

Holland – Ecuador: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Holland (3-4-1-2)

Andries Noppert

Matthijs De Ligt – Virgil Van Dijk – Nathan Ake

Denzel Dumfries – Frenkie De Jong – Steven Berghuis – Daley Blind

Cody Gakpo

Vincent Janssen – Steven Bergwijn

Ecuador (4-4-2)

Hernan Galindez

Angelo Preciado – Felix Torres – Piero Hincapie – Pervis Estupinan

Gonzalo Plata – Carlos Gruezo – Moises Caicedo – Romario Ibarra

Michael Estrada – Enner Valencia

Holland – Ecuador: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Holland – Ecuador?

Holland – Ecuador spilles fredag den 25. november kl 17.

Hvor kan man se Holland – Ecuador i TV?

Holland – Ecuador bliver vist på DR1 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Holland – Ecuador?

Holland – Ecuador kan live streames online på DR.dk.

Andet VM-indhold

Portugal er storfavoritter, når de åbner EM 2024 imod Tjekkiet. Find odds og tips på kampen her!
13 juni, 2024
tyrkiet georgien spilforslag
em
Tyrkiet åbner EM 2024 med en relativt nem kamp imod Georgien, men det betyder ikke, at de bare vinder den. Find odds og tips på kampen her!
12 juni, 2024
Frankrig og Kylian Mbappé starter EM-slutrunden imod Østrig. Vi har stor tro på en scoring fra den franske superstjerne. Find odds og tips på kampen her!
12 juni, 2024