VM 2022: Optakt til Mexico – Polen [22/11]

I vores optakt til VM-kampen Mexico – Polen kan du blandt andet læse om VM 2022, Trupperne, Online Live Streaming, Dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Kamp om mulig 2. plads

VM bliver sparket i gang på søndag, hvilket har givet anledning til et hav af forudsigelser. En af de forudsigelser man oftest hører, er at Argentina højst sandsynligvis slutter 1’er i gruppe C.

Gruppe C består af finalisterne fra 2014 Argentina, Mexico, Polen og Saudi Arabien. Det er ikke underligt at anse Argentina som store favoritter til at vinde gruppen og Saudi Arabien til at slutte sidst, men imellem de 2 nationer er Mexico og Polen.

Mexico og Polen forventes at kæmpe om den sidste plads videre til knockoutfasen og deres kamp mod hinanden kan vise sig at blive utrolig vigtig. Selvom det er begge holds første kamp i turneringen, kan det vise sig at blive den vigtigste kamp for begge hold. Argentina kan vise sig at blive for stor en mundfuld for Polen og Mexico, imens de bør tage alle 3 point mod Saudi Arabien.

Både Mexico og Polens styrker ligger i offensiven, imens deres svagheder ligger i forsvaret, derfor kan det sagtens blive en målrig kamp, medmindre begge hold ikke satser og stiller sig solidt og kontrolleret i defensiven.

Er 2022 slutningen på El Tris forbandelse?

Det mexicanske landshold også kendt som El Tri, må siges at have en forbandelse over sig. Selvom Mexico har deltaget ved VM de sidste 8 gange, har de ikke nået længere end ottendelsfinalen, siden 1986. De sidste 8 udgaver af VM har Mexico kvalificeret sig videre fra gruppen, men har altid fejlet i ottendelsfinalen, det er derfor 36 år siden Mexico sidst var med helt til kvartfinalerne.

I 2018 under sidste VM, måtte Mexico se sig slået af Brasilien, der vandt 2-0. Dog var de allertættest på i 2014, efter de sluttede 2’er i deres gruppe med 7 point og missede førstepladsen på grund af målscore, skulle de møde vinderen af Gruppe B, nemlig Holland.

Mexico var foran 1-0 det meste af kampen, men i de sidste par minutter udligner Holland og som om det ikke kunne blive værre, får Holland tilkæmpet sig et straffespark i den forlængede spilletid, som de scorede på. I år vil Mexico være endnu mere opsat på at komme helt til kvartfinale, men med et ringere hold end de tidligere år, kan det blive en udfordring.

Mexico – Polen: Trupnyt

Mexico mangler Jesus “Tecatito” Corona misser VM grundet en skade.

Polen mangler Bartolomej Dragowski der misser VM med en skade, dog er FCK keeper Kamil Grabara hentet ind, som erstatning.

Mexico – Polen: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Mexico (4-3-3)

Guillermo Ochoa

Kevin Alvarez – Nestor Araujo – Hector Moreno – Jesus Gallardo

Hector Herrera – Edson Alvarez – Andres Guadrado

Hirving Lozano – Raul Jimenez – Alexis Vega

Polen (3-4-2-1)

Wojciech Szczesny

Jan Bednarek – Kamil Glik – Jakub Kiwior

Bartosz Berenszynski – Szymon Zurkowski – Gregorz Krychowiak – Nicola Zalewski

Sebastian Szymanski – Piotr Zielinski

Robert Lewandowski

Mexico – Polen: Spørgsmål og Svar

Hvornår bliver Mexico – Polen spillet?

Mexico – Polen bliver spillet tirsdag den 22 november 2022.

Hvor bliver Mexico – Polen vist?

Mexico – Polen bliver vist på DR1.

Hvor kan man live streame Mexico – Polen?

Mexico – Polen kan live streames på DR TV.

Andet fra VM 2022

spanien england em finale odds
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-finalen 2024 mellem Spanien og England gratis!
11 juli, 2024
mercedes benz arena stuttgart
em
Her finder du odds, tips og spilforslag på EM-kvartfinalen Spanien - Tyskland gratis!
05 juli, 2024
portugal frankrig odds tips spilforslag
em
Her finder du odds, tips og spilforslag til EM-kvartfinalen Portugal – Frankrig gratis!
05 juli, 2024