VM 2022: Optakt til Senegal – Holland [21/11]

I vores optakt til VM 2022-kampen Senegal – Holland kan du læse mere om trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming og dansk TV helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

De 2 gruppefavoritter

Senegal og Holland møder hinanden i første spillerunde i gruppespillet i VM. Både Holland og Senegal er blevet gættet på som favoritter af forskellige bookmakere og eksperter. Eftersom Holland har både en bedre trup og en bedre træner bør de derfor anses, som største favoritter til en gruppesejr. Dog bør det ikke udelukke at Senegal godt kan overraske Holland og tage point i kampen, men også måske vinde gruppen.

Selvom Ecuador og Qatar også er at finde i gruppen, bør de ikke volde de store problemer for Holland og Senegal og de burde derfor få 6 point i deres kampe mod Qatar og Ecuador. Derfor er kampen utrolig vigtig for både Holland og Senegal da kampen kan blive den afgørende kamp om 1 pladsen i Gruppe A.

Man må nok forvente at kampen bliver spillet på Holland og Louis Van Gaals præmisser, da han ynder at spille en kontrolleret spillestil og da han har kvaliteten i truppen til at spille på hans måde. Senegal har nogle spændene offensive spillere der har rigtig meget fart og derfor ville det ikke være mærkeligt hvis Senegal satser på knivskarpe kontraangreb.

Er Senegal turneringens ”Dark Horse”?

Til hvert VM er der altid et hold der overgår alle forventninger og ender dybt i turneringen. Det bliver kaldt en ”Dark Horse”. Et par eksempler på en ”Dark Horse” fra tidligere turneringer er bla. Australien i 2006, der kom i ottendelsfinalen i deres VM debut, Uruguay der sluttede 4’er i VM slutrunden i Sydafrika, Costa Rica der kom helt til kvartfinalerne i 2014 og Kroatien i 2018 der kom helt i finalen.

Et bud på en ”Dark Horse” i 2022 kan sagtens være Senegal. De vandt AFCON i 2021, og har et rigtig godt og undervurderet hold med til VM.

Senegals trup består bla. Af 2 af Chelseas bedste defensive spillere, nemlig målmanden Edouard Mendy og centerbacken Kalidou Koulibaly. Youssouf Sabaly er endnu en god defensiv spiller, som de har til rådighed. Velkendte spillere som Cheikou Kouyate og Ismaila Sarr fra Premier League er også at finde i Senegals trup. Iliman N’diaye er også en spiller der kan have et rigtig godt VM. Han spiller til dagligt i Sheffield United i den 2. bedste række i England og har været særdeles målfarlig.

Senegal – Holland: Trupnyt

Senegal mangler deres absolut bedste spiller Sadio Mane der pådrog en skade kort før VM, Memphis Depay er tvivlsom op til kampen, udover det bør begge hold have alle mand klar.

Senegal – Holland: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Senegal (4-3-3)

Edouard Mendy

Youssouf Sabaly – Pape Abou Cisse – Kalidou Koulibaly – Fode Ballo Toure

Pape Matar Sarr – Idrissa Gueye – Nampalys Mendy

Ismaila Sarr – Boulaye Dia – Krepin Diatta

Holland (3-4-1-2)

Remko Pasveer

Jurrien Timber – Virgil Van Dijk – Nathan Ake

Jeremie Frimpong – Frenkie De Jong – Teun Koopmeiners – Daley Blind

Cody Gakpo

Steven Bergwijn – Vincent Janssen

Senegal – Holland: Spørgsmål og Svar

Hvornår bliver Senegal – Holland spillet?

Senegal – Holland bliver spillet kl. 17.00 mandag d. 21 november 2022.

Hvor kan man se Senegal – Holland i TV?

Senegal – Holland bliver vist på TV2 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Senegal – Holland?

Senegal – Holland kan live streames online på TV2 Play.

Andre optakter

megan rapinoe
vm
Her finder du alle odds på VM i Fodbold for Kvinder 2023. Find blandt andet odds på vinderen, Danmark vinder, grupperne, topscorer og meget andet!
12 juli, 2023
danmarks landshold kvinder
vm
Den 20. juli 2023 starter VM i Fodbold for Kvinder 2023. Find kampprogrammet og grupperne til VM i Kvindefodbold her!
12 juli, 2023
leovegas
vm
Hos LeoVegas får du et freebet på 500 kroner på VM-finalen. Læs mere om kampagnen og mulige væddemål her!
12 juli, 2023