Sverige og England mødes lørdag eftermiddag i kvartfinalen ved VM i fodbold 2018, og du kan læse meget mere om kampen lige her!

Læs vores optakt til VM-kvartfinalen mellem Sverige – England, find odds, og se kampen direkte med live stream.

England kan få det svært imod Sverige

Sverige og England mødes fredag eftermiddag i kvartfinalen ved VM. Det ligner på forhånd en engelsk sejr, og der er kæmpe forskel på spillermaterialet, men det bliver ikke nødvendigvis en nem kamp for England.

Sverige har gjort et godt indtryk under VM, og er blandt de mere positive overraskelser. Samtidigt har England ikke virket særligt stærke på trods af en fin kvartfinaleplads.

I gruppespillet besejrede England Panama og Tunesien ganske overbevisende, men det var virkelig heller ikke meget modstand, de fik. I den sidste gruppekamp mødte de Belgien, og tabte 0-1 i en kamp, hvor begge hold stillede med reserverne fra start.

I 1/8-finalen var England oppe imod Colombia, hvor Harry Kane scorede sit tredje mål straffespark ved dette VM. De var foran 1-0, men vaklede i slutfasenn, og Colombia udlignede på hjørnespark dybt inde i tillægstiden.

I den forlængede spilletid var Colombia klart bedre end England, men de kørte den hjem i en straffesparkskonkurrence. Derfor ligner det bestemt ikke en walkover for England, selvom deres spillere er væsentligt bedre end Sveriges.

Sverige har overrasket flere gange

Sverige har nemlig overrasket gang på gang i løbet af VM-kvalifikation og slutrunden. De var med til at slå Holland ud i kvalifikationen, hvor de blandt andet også besejrede Frankrig på hjemmebane. Derudover slog de Italien ud over to kampe i playoff-kampene, og de har ligeledes været stærke ved dette VM.

I en ellers svær pulje med Mexico, Tyskland og Sydkorea formåede de at spille sig videre ganske sikkert. De vandt to kampe, og var endda tæt på at spille uafgjort imod Tyskland, men Toni Kroos’ mål i de sidste sekunder gjorde, at de tabte 1-2.

De har ikke det bedste spillermateriale, men til gengæld er de virkelig dygtige til at holde deres gameplan, og spillerne er meget disciplinerede.

Flere store hold har haft svært ved at kreere chancer imod Sverige, og det kan England også få.

Kommer nok ikke mange mål

Derfor forestiller de fleste sig en kamp, som ikke bliver en målfest. England kommer med garanti til at have mest boldbesiddelse, og de vil ihærdigt forsøge at åbne Sveriges forsvar, mens svenskerne vil stå meget lavt.

Sverige har ikke det store problem med høje bolde ind i feltet, hvor man har en spiller som Andreas Granqvist, som har været blandt de allerbedste stoppere ved dette VM.

Medmindre der kommer et tidligt mål, så er det svært at forestille sig en kamp med mange mål, men man ved selvfølgelig aldrig.

Det kunne godt ligne en tæt kamp, hvor England selvfølgelig er favoritter til at gå videre til semifinalen for første gang siden 1990.

Sådan live streamer du Sverige – England

Du kan selvfølgelig live streame kampen mellem Sverige og England direkte på live stream. Kampen vises på DR1, og du kan derfor se den hos DR TV, som du finder her.

Hvornår kan man live streame Sverige – England?

Kampen mellem Sverige og England kan live streames lørdag den 7. juli kl. 16.00.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

Åbn en konto hos bet365 i dag og udnyt vores 100% Åbningstilbud.*

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere

Risikofrit spil på op til 500 KR

Nordicbet

x

Sponsoreret indhold | Regler og vilkår gælder | + 18 | Bonusser gælder kun nye spillere