Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 5 jul, 2018

Se Sverige – England: Live stream, optakt og odds

Læs vores optakt til VM-kvartfinalen mellem Sverige – England, find odds, og se kampen direkte med live stream.

England kan få det svært imod Sverige

Sverige og England mødes fredag eftermiddag i kvartfinalen ved VM. Det ligner på forhånd en engelsk sejr, og der er kæmpe forskel på spillermaterialet, men det bliver ikke nødvendigvis en nem kamp for England.

Sverige har gjort et godt indtryk under VM, og er blandt de mere positive overraskelser. Samtidigt har England ikke virket særligt stærke på trods af en fin kvartfinaleplads.

I gruppespillet besejrede England Panama og Tunesien ganske overbevisende, men det var virkelig heller ikke meget modstand, de fik. I den sidste gruppekamp mødte de Belgien, og tabte 0-1 i en kamp, hvor begge hold stillede med reserverne fra start.

I 1/8-finalen var England oppe imod Colombia, hvor Harry Kane scorede sit tredje mål straffespark ved dette VM. De var foran 1-0, men vaklede i slutfasenn, og Colombia udlignede på hjørnespark dybt inde i tillægstiden.

I den forlængede spilletid var Colombia klart bedre end England, men de kørte den hjem i en straffesparkskonkurrence. Derfor ligner det bestemt ikke en walkover for England, selvom deres spillere er væsentligt bedre end Sveriges.

Sverige har overrasket flere gange

Sverige har nemlig overrasket gang på gang i løbet af VM-kvalifikation og slutrunden. De var med til at slå Holland ud i kvalifikationen, hvor de blandt andet også besejrede Frankrig på hjemmebane. Derudover slog de Italien ud over to kampe i playoff-kampene, og de har ligeledes været stærke ved dette VM.

I en ellers svær pulje med Mexico, Tyskland og Sydkorea formåede de at spille sig videre ganske sikkert. De vandt to kampe, og var endda tæt på at spille uafgjort imod Tyskland, men Toni Kroos’ mål i de sidste sekunder gjorde, at de tabte 1-2.

De har ikke det bedste spillermateriale, men til gengæld er de virkelig dygtige til at holde deres gameplan, og spillerne er meget disciplinerede.

Flere store hold har haft svært ved at kreere chancer imod Sverige, og det kan England også få.

Kommer nok ikke mange mål

Derfor forestiller de fleste sig en kamp, som ikke bliver en målfest. England kommer med garanti til at have mest boldbesiddelse, og de vil ihærdigt forsøge at åbne Sveriges forsvar, mens svenskerne vil stå meget lavt.

Sverige har ikke det store problem med høje bolde ind i feltet, hvor man har en spiller som Andreas Granqvist, som har været blandt de allerbedste stoppere ved dette VM.

Medmindre der kommer et tidligt mål, så er det svært at forestille sig en kamp med mange mål, men man ved selvfølgelig aldrig.

Det kunne godt ligne en tæt kamp, hvor England selvfølgelig er favoritter til at gå videre til semifinalen for første gang siden 1990.

Sådan live streamer du Sverige – England

Du kan selvfølgelig live streame kampen mellem Sverige og England direkte på live stream. Kampen vises på DR1, og du kan derfor se den hos DR TV, som du finder her.

Hvornår kan man live streame Sverige – England?

Kampen mellem Sverige og England kan live streames lørdag den 7. juli kl. 16.00.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.