VM 2022: Optakt til Sydkorea – Portugal [02/12]

I vores optakt til VM 2022-kampen Sydkorea – Portugal kan du læse om forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Sydkorea skal have en sejr

Allerede før VM begyndte, vidste man godt at Sydkorea ville få et svært VM. De har ikke ligefrem været heldige med deres gruppelodtrækning.

Sydkorea startede dog deres VM på en fin måde, med deres uafgjorte resultat mod Uruguay. Både Uruguay og Sydkorea havde svært med at finde frem til de store chancer og Sydkorea havde ikke et eneste skud på mål. Kampen endte 0-0

Sydkorea havde håbet højt da de mødte Ghana i deres anden kamp i gruppespillet. Ghana kom bedst fra start med 2 mål, men Sydkorea kom rigtig godt efter det og fik udlignet med 2 mål på under 5 minutter. Dog var det ikke nok fordi Ghana fik scoret til 3-2 og kampen endte med et 3-2 nederlag til Sydkorea.

Nu skal Sydkorea ud og have en sejr i deres sidste kamp i gruppen mod Portugal. Sydkorea har ligenu kun 1 point efter 2 kampe og fordi Ghana har 3 point, er en sejr nødvendig. Derfor må man forvente at Sydkorea vil gøre alt og satse en del i kampen.

Rank Hold K V U T MF P
#1 Portugal 3 2 0 1 2 6
#2 Sydkorea 3 1 1 1 0 4
#3 Uruguay 3 1 1 1 0 4
#4 Ghana 3 1 0 2 -2 3

Portugal kan gøre rent bord

Portugal var en af favoritterne til gruppen. Deres VM begyndte godt med en 3-2 sejr mod Ghana, men det var ikke helt så let. Ghana lavede comeback og var lige ved at score til 3-3 i det sidste minut. Heldigvis for Portugal, fik de afværget Ghana og de tog alle 3 point.

I deres anden kamp i gruppen, mødte de Uruguay og det var en kamp, som de dominerede det meste af. Portugal var gode defensivt og lod ikke Uruguay komme til mange chancer. Bruno Fernandes var Portugals redningsmand og med 2 mål gav han Portugal sejren.

Nu har Portugal 6 point ud af 6 mulige og de må være ivrige efter at gøre det til 9 point ud af 9 mulige. Det kan de gøre med en sejr mod Sydkorea.

Sydkorea – Portugal: Trupnyt

Både Sydkorea og Portugal bør umiddelbart have alle spillere klar til kampen.

Sydkorea – Portugal: Forventede startopstillinger