VM Finalen 2022: Optakt & Stream til Argentina – Frankrig [18/12]

I vores optakt til VM-finalen 2022 mellem Argentina og Frankrig kan du læse om trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Messis sidste trofæ

Om man enten er Messi eller Ronaldo fan, kan man ikke komme udenom, at Lionel Messi er en af fodboldhistoriens helt store profiler. Den lille argentiner der i årevis har båret faklen efter Diego Maradona, er nu snart ved vejs ende i hans karriere, men der er stadig et trofæ, der mangler.

Lionel Messi har endnu ikke vundet det eftertragtede VM trofæ endnu, selvom han var tæt på i 2014, hvor det glippede i finalen mod Tyskland. Mange mener at dette VM er det sidste for Lionel Messi og derfor hans sidste chance for at føre Argentina til storhed.

Argentina har haft et godt VM, bortset fra deres åbningskamp mod Saudi Arabien der endte med nederlag. Udover den kamp, har Argentina leveret flot fodbold og besejret alle deres modstandere.

Med Lionel Messi på 10’er rollen har han haft alt den frihed han har bedt om og har både fundet plads til sig selv og andre. Imens det har samtlige offensive spillere og wingbacks løbet solen sort for at skabe rum for Lionel Messi og man må forvente at det bliver samme spillestil i finalen mod Frankrig.

Find odds tips, spilforslag og gratis væddemål til VM-finalen her!

Er Frankrig det bedste landshold i verden?

Ligesom Argentina har Frankrig også spillet en rigtig god turnering og ligesom Argentina led de også et choknederlag i gruppespillet. Frankrig tabte nemlig med 1-0 til Tunesien i deres sidste gruppekamp, dog skal man ikke tage det nederlag så tungt, da Frankrig allerede var videre fra gruppen og stillede med et svagere og roteret hold.

Både Australien, Danmark, Polen, England og Marokko, stod på Frankrigs vej mod finalen og Frankrig har ved hjælp af godt spil og sikker taktik, besejret alle hold i ordinært spil.

Frankrig har udnyttet deres veteran angriberen Olivier Giroud til at kunne skabe plads for deres 2 lynhurtige kantspillere Kylian Mbappe og Ousmane Dembele, samtidigt med at Antoine Griezmann har ligget længere tilbage og leveret godt kreativt spil.

Frankrig skal udnytte at Argentinas wingbacks er offensivt stillet og ofte søger op i banen og derfor kan både Kylian Mbappe og Ousmane Dembele fange dem på et dårligt sted.

Argentina – Frankrig: Trupnyt

Argentina har umiddelbart alle spillere klar bortset fra Angel Di Maria, der har døjet med en skade og er derfor tvivlsom.

Frankrig mangler Lucas Hernandez og Karim Benzema der er ude med skader, imens Adrien Rabiot og Dayot Upamecano stadig er tvivlsomme.

Argentina – Frankrig: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Argentina (3-4-3)

Emiliano Martinez

Cristian Romero – Nicolas Otamendi – Lisandro Martinez

Nahuel Molina – Rodrigo De Paul – Enzo Fernandez – Marcos Acuna

Lionel Messi – Julian Alvarez – Alexis MacAllister

Frankrig (4-2-3-1)

Hugo Lloris

Jules Kounde – Raphael Varane – Ibrahima Konate – Theo Hernandez

Aurelien Tchouameni – Youssouf Fofana

Kylian Mbappe – Antoine Griezmann – Ousmane Dembele

Olivier Giroud

Argentina – Frankrig: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Argentina – Frankrig?

Argentina – Frankrig spilles søndag den 18. december kl. 16.00 dansk tid.

Hvor kan man se Argentina – Frankrig i TV?

Argentina – Frankrig bliver vist på DR1 og TV2 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Argentina – Frankrig?

Argentina – Frankrig kan live streames online på DR.dk og TV2 Play.

Andet fra VM

argentina vm 2022
vm
Her finder du både odds, tips, spilforslag, tilbud og freebets til VM-finalen 2022 mellem Argentina og Frankrig!
21 maj, 2023
kroatiens flag
vm
Læs vores optakt til VM-bronzekampen Kroatien - Marokko her!
21 maj, 2023
bounou marokko vm 2022
vm
Generelt er VM-bronzekampe meget underholdende og målrige. Gentager det sig i 2022? Find odds, tips og spilforslag til Kroatien – Marokko her!
21 maj, 2023