VM 2022: Optakt til Semifinalen Argentina – Kroatien [13/12]

I vores optakt til VM-semifinalen Argentina – Kroatien finder du trupnyt, forventede startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Messi er to kampe fra triumf

Lionel Messi er uden tvivl en af verdenshistoriens absolut bedste fodboldspillere, han har brudt utallige rekorder og hans navn er skrevet ind i historiebøgerne. Dog mangler han stadig et enkelt trofæ, nemlig det prestigefyldte VM trofæ. Nu er Lionel Messi endnu engang utrolig tæt på at vinde det.

Argentina fik en mareridtsstart på deres VM. De mødte Saudi Arabien, en det gik slet ikke efter planen, da de tabte 2-1. Derefter kom Argentina godt efter det og vandt deres sidste 2 gruppekampe 2-0 mod Polen og Mexico.

På grund af det røg Argentina videre, som nr. 1 i gruppen. De skulle møde et overraskende Australien hold i ottendelsfinalen og selvom det blev tæt hen i mod slutningen vandt Argentina
2-1. Derefter mødte Argentina, Holland i kvartfinalen og efter et godt comeback af Holland, endte den i straffesparkskonkurrence. Argentina blev sejrherrerne og kan nu se frem til en semifinale kamp mod Kroatien.

Kan Kroatien gentage succesen fra 2018?

I 2018 overraskede Kroatien stort, da de røg hele vejen i finalen, hvor de tabte, men stadig fik en flot sølvmedalje. Nu er Kroatien på vej mod det samme resultat, eftersom de nu er helt i semifinalen.

Kroatien kom godt fra land i deres gruppe, hvor de endte som 2’er i deres gruppe. Efter en sejr over Canada på 4-1 og 2 uafgjorte 0-0 resultater mod Belgien og Marokko, kunne de rette opmærksomheden mod knockoutfasen.

Kroatien skulle i ottendelsfinalen op imod Japan, der overraskende var endt, som 1’er i deres gruppe. Både den ordinære og forlængede spilletid, endte målløst og kampen skulle afgøres i straffesparkskonkurrence. Grundet en stor præstation fra målmand Dominik Livakovic, kunne Kroatien sætte kurs mod kvartfinalen.

I kvartfinalen stod modstanderen på Brasilien og ligesom i kampen før endte den i straffesparkskonkurrence. Her blev Kroatien igen vinderne og de slog en af turneringens største favoritter ud.

Argentina – Kroatien: Trupnyt

Både Argentina og Kroatien har umiddelbart alle spillere klar til kampen.

Argentina – Kroatien: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Argentina (4-2-3-1)

Emiliano Martinez

Nahuel Molina – Cristian Romero – Nicolas Otamendi – Marcos Acuna

Enzo Fernandez – Rodrigo De Paul

Angel Di Maria – Lionel Messi – Julian Alvarez

Lautaro Martinez

Kroatien (4-3-3)

Dominik Livakovic

Josip Juranovic – Dejan Lovren – Josko Gvardiol – Borna Sosa

Luka Modric – Marcelo Brozovic – Mateo Kovacic

Andrej Kramaric – Bruno Petkovic – Ivan Perisic

Argentina – Kroatien: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Argentina – Kroatien?

Argentina – Kroatien spilles tirsdag den 13. december kl 20.

Hvor kan man se Argentina – Kroatien i TV?

Argentina – Kroatien bliver vist på DR1 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Argentina – Kroatien?

Argentina – Kroatien kan live streames online på DR.dk.

Andet fra VM

bookmakere i danmark
vm
Under VM i Fodbold 2022 vil bookmakerne tilbyde et hav af bonusser, kampagner og betting tilbud, som du kan benytte. Få overblikket over alle odds tilbud til VM 2022 her!
12 juli, 2023
argentina vm 2022
vm
Find odds, tips og spilforslag til VM-semifinalen Argentina – Kroatien gratis her!
12 juli, 2023