Christoffer Milo photo
Christoffer Milo

- 23 nov, 2022

VM 2022: Optakt til Wales – Iran [25/11]

I vores optakt til VM 2022-kampen Wales – Iran finder du startopstillinger, online live streaming, dansk TV og meget andet helt gratis!

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

Iran skal have point

Efter Irans skuffende åbningskamp mod EM-finalisterne fra England, stod det klart at de mangler en del for at kunne kæmpe med, mod de store nationer. Det blev et ensidigt 6-2 nederlag til Iran, der kun scorede på en ufortjent chance der opstod ud af det blå og et tvivlsomt straffespark.

Hvis Iran skal satse på at gå videre fra gruppen, bliver de nødt til at få point mod Wales. Et nederlag til Iran og de har intet tilbage at spille for i sidste kamp, da de vil være ude. Iran vil derfor være fuldt motiveret til den uhyr vigtige kamp.

Det bliver et helt andet Iran hold vi kommer til at se mod Wales, ikke så meget pga udskiftninger i truppen, men pga de nu har en bedre mulighed for at spille efter deres præmisser.

Irans cheftræner Carlos Queiroz er notorisk for at gerne vil spille solidt defensivt og vi forventer et Iran hold, der bliver vanskelig at nedbryde for Wales.

Mehdi Taremi er nok også ivrig efter at forstærke hans chancer til topscorerprisen, efter han med 2 mål i deres åbningskamp ligger på en delt førsteplads.

Rank Hold K V U T MF P
#1 England 3 2 1 0 7 7
#2 USA 3 1 2 0 1 5
#3 Iran 3 1 0 2 -3 3
#4 Wales 3 0 1 2 -5 1

Bliver Bale nødt til at redde Wales igen?

Wales begyndte deres VM-eventyr med et tæt opgør mod USA. Den endte 1-1, efter et velplaceret straffespark fra anfører Gareth Bale.

Dog var det et sløjt Wales mandskab vi så i første halvleg. USA dominerede spillet og havde godt styr på deres presspil, som gav problemer i opbygningen hos Wales. Dog ændrede kampens gang i anden halvleg, med indskiftningen af Kieffer Moore og Gareth Bale der blev placeret mere i siden, kunne Wales endelig få gang i deres opspil.

Dog blev Wales aldrig rigtig farlige, og kun da de fik tildelt et straffespark begået af Walker Zimmerman på netop Gareth Bale, fik de scoret.

Spørgsmålet er om Wales nu kan få gang i deres andre offensive spillere og måske undgå at være så afhængige af Gareth Bale, som før.

Wales – Iran: Trupnyt

Ethan Ampadu var hårdt ramt af krampe og et slag på skinnebenet, hvilket gør ham tvivlsom til kampen, men udover det bør Wales have alle spillere klar til kampen.

Alireza Beiranvand forventes også ude efter han pådrog sig en brækket næse. Udover det bør Iran have alle spillere klar til kampen.

Wales – Iran: Forventede startopstillinger

Vi forventer følgende startopstillinger til kampen:

Wales (3-4-3)

Wayne Hennessey

Chris Mepham – Joe Rodon – Ben Davies

Connor Roberts – Aaron Ramsey – Joe Morrell – Neco Williams

Gareth Bale – Kieffer Moore – Daniel James

Iran (5-3-2)

Hossein Hosseini

Sadegh Moharrami –Morteza Pouraliganji –Roozbeh Chesmi – Majid Hosseini – Milad Mohammadi

Saeid Ezatolahi – Ali Karimi -Ehsan Hajsafi

Sardar Azmoun – Mehdi Taremi

Wales – Iran: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Wales – Iran?

Wales – Iran spilles fredag den 25. november kl 11.

Hvor kan man se Wales – Iran i TV?

Wales – Iran bliver vist på DR1 i dansk TV.

Hvor kan man live streame Wales – Iran?

Wales – Iran kan live streames online på DR TV.

Relateret indhold

fc midtjylland ob live streaming online
superliga
FC Midtjylland og FCK tørner sammen på MCH Arena i den sene Superligakamp søndag aften. Find de bedste odds på kampen her.
12 april, 2024
parc des princes i paris
champions-league
Onsdag spilles også to Champions League 1/4-kvartfinaler, og på Parc des Princes i Paris får PSG besøg af FC Barcelona.
08 april, 2024
alle vindere af champions league nogensinde
champions-league
Arsenal og Bayern München mødes tirsdag aften kl. 21.00 på Emirates Stadium i det første kvartfinaleopgør i Champions League.
08 april, 2024