Thomas Wolder Hedegaard photo
Thomas Wolder Hedegaard

- 20 maj, 2018

Live stream VM ishockey finalen 2018: Sverige – Schweiz

Læs vores optakt til VM-finalen i ishockey 2018 mellem Sverige og Schweiz, find odds, og se kampen med live stream på nettet.

Sådan live streamer du VM-finalen Sverige – Schweiz

Du kan se VM-finalen i ishockey 2018 direkte med live stream på nettet hos bet365.

Sverige er favoritter i VM-finalen 2018

Der er ingen tvivl om, at Sverige er favoritter til at besejre Schweiz i VM-finalen, og dermed genvinde verdensmesterskabet i Royal Arena i Danmark.

Svenskerne har gjort rent bord ved VM, og de har således vundet alle deres kampe. Kun en enkelt gang har de skulle ud i forlænget spilletid, nemlig imod Slovakiet.

Sverige og Schweiz har også mødt hinanden en enkelt gang tidligere under VM-slutrunden. Det skete i gruppespillet, hvor Sverige vandt kampen 5-3.

Faktisk har Sverige vundet ni af de seneste 10 kampe imod Schweiz, og schweizernes eneste sejr var tilbage i 2013, da de vandt 3-2.

Schweiz har overrasket under VM

Schweiz har dog været stærke under VM 2018. De kom lidt tungt fra start i gruppespillet, og skulle blandt andet ud i forlænget spilletid imod Østrig og Tjekkiet, hvor de faktisk tabte den sidstnævnte kamp.

Schweiz sluttede af med at vinde 5-1 over Frankrig i gruppespillet inden, de mødte Finland i kvartfinalen. De kom bagud 0-1 efter syv minutter, og alt pegede på en finsk sejr, men Schweiz lavede et flot comeback, og vandt kampen 3-2.

I semifinalen skulle Schweiz op imod Canada, og de var selvfølgelig underdogs igen. Efter endnu en sejr på 3-2, så er de altså nu klar til VM-finalen, hvor de skal møde Sverige.

Sverige får god opbakning

VM-slutrunden i ishockey afholdes som bekendt i Danmark, og svenskerne har spillet deres kampe i Royal Arena på Amager.

Derfor har det været relativt nemt for de ishockey-glade svenskere at besøge Danmark, og støtte deres elskede Trekronor.

Det bliver bestemt også tilfældet i finalen, hvor der ventes tusindevis af svenske fans på plads, og det kan gøre forskellen imod Schweiz, som ikke har ret mange fans på tribunen.

Sverige – Schweiz: Odds

Hvis du alligevel skal live streame finalen mellem Sverige og Schweiz, så kan du også overveje at oddse på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 20/05 – 12.50

  • Sverige: 1.45
  • Uafgjort: 5.00
  • Sverige: 6.00

Hvornår kan man se Sverige – Schweiz?

Sverige – Schweiz spilles søndag den 20. maj kl. 20.15.

Fact Checked

Faktatjekket af Thomas Wolder Hedegaard, Skribent

Opdateret den 2 august, 2022