Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 20 maj, 2018

Live stream VM ishockey finalen 2018: Sverige – Schweiz

Læs vores optakt til VM-finalen i ishockey 2018 mellem Sverige og Schweiz, find odds, og se kampen med live stream på nettet.

Sådan live streamer du VM-finalen Sverige – Schweiz

Du kan se VM-finalen i ishockey 2018 direkte med live stream på nettet hos bet365.

Sverige er favoritter i VM-finalen 2018

Der er ingen tvivl om, at Sverige er favoritter til at besejre Schweiz i VM-finalen, og dermed genvinde verdensmesterskabet i Royal Arena i Danmark.

Svenskerne har gjort rent bord ved VM, og de har således vundet alle deres kampe. Kun en enkelt gang har de skulle ud i forlænget spilletid, nemlig imod Slovakiet.

Sverige og Schweiz har også mødt hinanden en enkelt gang tidligere under VM-slutrunden. Det skete i gruppespillet, hvor Sverige vandt kampen 5-3.

Faktisk har Sverige vundet ni af de seneste 10 kampe imod Schweiz, og schweizernes eneste sejr var tilbage i 2013, da de vandt 3-2.

Schweiz har overrasket under VM

Schweiz har dog været stærke under VM 2018. De kom lidt tungt fra start i gruppespillet, og skulle blandt andet ud i forlænget spilletid imod Østrig og Tjekkiet, hvor de faktisk tabte den sidstnævnte kamp.

Schweiz sluttede af med at vinde 5-1 over Frankrig i gruppespillet inden, de mødte Finland i kvartfinalen. De kom bagud 0-1 efter syv minutter, og alt pegede på en finsk sejr, men Schweiz lavede et flot comeback, og vandt kampen 3-2.

I semifinalen skulle Schweiz op imod Canada, og de var selvfølgelig underdogs igen. Efter endnu en sejr på 3-2, så er de altså nu klar til VM-finalen, hvor de skal møde Sverige.

Sverige får god opbakning

VM-slutrunden i ishockey afholdes som bekendt i Danmark, og svenskerne har spillet deres kampe i Royal Arena på Amager.

Derfor har det været relativt nemt for de ishockey-glade svenskere at besøge Danmark, og støtte deres elskede Trekronor.

Det bliver bestemt også tilfældet i finalen, hvor der ventes tusindevis af svenske fans på plads, og det kan gøre forskellen imod Schweiz, som ikke har ret mange fans på tribunen.

Sverige – Schweiz: Odds

Hvis du alligevel skal live streame finalen mellem Sverige og Schweiz, så kan du også overveje at oddse på kampen. Du kan få følgende odds hos bet365:

Odds er fra 20/05 – 12.50

  • Sverige: 1.45
  • Uafgjort: 5.00
  • Sverige: 6.00

Hvornår kan man se Sverige – Schweiz?

Sverige – Schweiz spilles søndag den 20. maj kl. 20.15.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2434 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.