VM er lige på trapperne og det betyder også at vi skal se på nogle af de 32 deltagende lande. I denne artikel går vi i dybden med nogle af de mest spændende sponsorer, som står bag landene. Vi har også designet et verdenskort, hvor du nemt kan danne dig et overblik.

8 forskellige trøjesponsorer fordelt på 32 nationer

Sponsorer og penge fylder en del, når det kommer til fodbold. Vi har derfor gået i dybden med VM og trøjesponsorerne dertil. Der er 8 forskellige sponsorer fordelt på de 32 nationer som har gjort sig fortjent til VM 2018. Adidas og Nike ligger selvfølgelig i toppen, men der findes også andre spændende tøjmærker blandt de deltagende lande.

Hummel har stået bag de bedste stunder på herrelandsholdet i fodbold

Det er ingen hemmelig at Hummel er stolt sponsor af det danske herrelandshold i fodbold. Kigger man historisk på det, så er de største danske triumfer sket i en Hummel-dragt. Både ved VM 1986, EM 1992 og VM 1998 var de danske fodboldspillere iført Hummel-sponsoreret trøjer og shorts. I 2004 kom Adidas dog på banen, men det blev ikke så succesfuldt, for i den periode var der umådelig stille ift. slutrunder. Adidas var kun med til én slutrunde, og det var til EM i Polen og Ukraine 2012. I 2016 blev samarbejdet genoptaget med Hummel efter 12 år med Adidas.

Peru og Danmark bliver en spændende kamp - også set med trøje-briller

En af de kampe, som Danmark skal vinde for at komme videre fra gruppe er mod Peru. Man kan sammenligne Danmark og Peru på flere måder, når det kommer til tøjet ved VM. Der indgår både røde og hvide farver på deres spillertøj, og sponsoren bag tøjet er unik. Det er henholdsvis Umbro og Hummel som står får Peru og Danmark.

Nedenunder kan du se et verdenskort med alle 32 nationer, som deltager til VM samt deres trøjesponsorer.

holdtrøjer til VM 2018

 

Vil du bruge dette kort på din hjemmeside?

Kopiér HTML-koden nedenfor og sæt ind på din side.

 

I alt findes der 4 unikke trøjesponsorer til VM 2018

Uhlsport er en tysk virksomhed opkaldt efter møbelsnedkeren Uhl i 1948. Det startede med at Uhlsport producerede knopper til fodboldstøvler. I 1970’erne blev det populært at bruge målmandshandsker, og senere i 1995 introducerede Uhlsport, at de nu kan lave et fuldt fodboldudstyr med shorts, støvler, t-shirts osv.

Tunesien har valgt at bruge Uhlsport som sponsor til deres VM i Rusland – og de er de eneste som har gjort det. Det samme er sket med Errea og Island. De islandske vikinger der spillede sig ind i folkets hjerter under EM 2016, da de slog England 2-1, og kvalificerede sig til VM 2018 ved at komme på førstpladsen i deres kvalifikationsgruppe.

Det italienske fodboldforbund har været ude med en officielt meddelse, hvori der står at de støtter Island til VM. Normalt vil man gerne støtte dem som benægter en pladsen, (i dette tilfælde var det Sverige, som benægtede Italien VM-pladsen) men det er altså ikke sket. Derfor kan man heller ikke stille spørgsmål til, hvorfor Island lige har valgt Errea, for Italien har deres ryg hele vejen.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk