live stream fodbold online

Der er en lang række muligheder for dig, hvis du gerne vil live streame fodbold online. Læs mere her!

Hvordan live streamer man fodbold i Danmark? Ja, du har en lang række muligheder, hvis du vil live streame fodbold på nettet. Flere og flere mennesker bevæger sig væk fra de dyre TV-aftaler og i retning af online live streaming, hvor du er i stand til at se fodbold langt billigere.

I denne artikel kommer vi ind på dine muligheder, hvis du vil se fodbold fra Superligaen, Premier League, Champions League, La Liga og alle de andre store ligaer!

Se fodbold i TV eller med live streaming - fordele og ulemper

Før internettet og live streaming-tjenesternes tid var det normalt at se fodbold i TV. Mens en stor del fortsat nyder nyder fodbold i TV, så bliver det mere og mere populært at se fodbold online med live streaming.

Mange forbinder fortsat live streaming med ulovlig og usikre websider, men sådan er det langt fra i dag.

Der er både fordele og ulemper ved at live streame fodbold i forhold til at se det i TV.

For det første, så har du muligheden for at se fodbold gratis med live streaming, men det er dog ikke altid, at man er så heldig.

Når der f.eks. er VM i fodbold, så kan du live streame fodbold gratis på DR TV.

Ofte kræver streaming-tjenesterne dog en fast månedlig betaling, som varierer efter, hvilken udbyder, du benytter.

Du kan live streame fodbold i høj kvalitet, og i takt med den teknologiske udvikling, så bliver kun bedre at live streame fodbold online.

Derudover, så er det muligt at live streame kampe fra alverdens ligaer, hvilket vi også kommer ind på i artiklen.

Den eneste reelle ulempe ved at live streame fodbold online i forhold til at se det i TV er den forsinkelse, der kan være.

I nogle tilfælde er streaming-tjenester op til et minut forsinket i forhold til TV, hvilket kan resultere i, at man hører om en scoring før man ser den.

Live streaming på mobilen

En af de banebrydende og mest oplagte grunde til at benytte online live streaming er, at du både kan live streame på din computer, mobil og tablet, hvilket gør det utroligt nemt.

Ja, du kan heldigvis live streame fodbold på din mobil og tablet. Hvis du streamer fodbold hos bet365, så kan du se samtlige events på din mobil. Det er super nemt, og du finder er en kvalitet af streams.

Hvis du virkelig vil gøre det lækkert for dig selv, så kan du investere i et Apple TV, og på den måde så live streaming i fuldt billede på dit fjernsyn.

Du kan live streame fodbold hos bet365

Man kan ikke snakke om live streaming uden at nævne bet365, som i vores optik er markedets bedste bookmaker. De tilbyder både live streaming indenfor de bedste fodboldligaer i verden, men også en lang række andre sportsgrene.

Rækker som Bundesligaen, La Liga, Serie A, Æresdivisionen og mange flere bliver sendt direkte på live stream hos bet365, og det vil vi klart anbefale dig at se.

En af de mest populære turneringer at live streame hos bet365  

Hvordan live streamer man hos bet365?

For at bruge bet365s live streaming, så skal du have en profil. Det tager ikke mere end to minutter at oprette, og det er meget nemt. Du skal have dit NEM-ID klar for at bekræfte din identitet jævnfør dansk lovgining, når du opretter din konto.

Herefter trykker du blot på "live billeder" som du finder på bet365s forside. Tryk på den kamp, du gerne vil se, og læn dig tilbage!

Live stream Superligaen online

Det er sågar muligt at følge den danske Superliga med bet365s live streaming, men det kræver til gengæld at du følger med via en udenlansk IP-adresse. Da rettighederne til Superligaen i Danmark er solgt til Discovery Networks og Viasat, så kan du ikke se Superligaen online hos bet365, hvis du bor i Danmark.

Der er til gengæld andre måder at live streame Superligaen, hvis du er bosat herhjemme. Som bekendt er rettighederne delt imellem Discovery og Viasat, og du skal dermed have oprettet en bruger hos enten Dplay eller Viaplay for at følge med derhjemme.

Uanset om det er Brøndby IF, FC København eller et tredje hold, som er din favoritklub, så har du muligheden for at følge din klub med online live streaming.

Modsat andre fodboldligaer, så er kampene i Superligaen spredt ud, så du kan se dem allesammen med live streaming.

Derfor er det muligt at se alle kampe, som FC København, Brøndby IF og de andre hold spiller.

Live stream Premier League online

Premier League er verdens mest eksponerede liga, og derfor er det selvfølgelig også attraktivt at se kampene på live streams. For at se Premier League i Danmark, er der to ting du kan gøre.

Rettighederne er ligeledes delt imellem Discovery og Viasat, og derfor skal du have en bruger hos enten Dplay eller Viplay, hvis du vil se Premier League-fodbold på nettet.

Live Stream La Liga online

Du kan live streame kampe fra La Liga online, og der er endda flere forskellige måder at gøre dette på.

Mens den økonomisk mest fordelagtige måde er at benytte bet365, så kan du live streame kampene i ekstra høj kvalitet, hvis du benytter Strive Streaming, hvilket du kan læse mere om her!

Live stream fodboldlandskampe

Det danske fodboldlandshold er inde i en fantastisk periode, og derfor skal du naturligvis også følge de danske drenge i aktion. Vi havde et fantastisk 2017, og vi kan kun håbe på et lige så fantastisk 2018. VM står for døren, og du kan læse alt om slutrunden i vores VM-sektion.

VM-kvalifikationskampene blev sendt på Dplay, og det står endnu ikke helt klart, hvordan VM-programmet ligger, men det skal vi nok få styr på før slutrunden går i gang den 14. januar.

Live stream andre sportsgrene hos bet365

Det er ikke kun fodbold, som du kan nyde hos bet365’s live streaming. Du kan nemlig se sportsgrene som håndbold, tennis, amerikansk fodbold, basketball, ishockey og meget mere.

Hvis du er fan af tennis og nævneværdigt Caroline Wozniacki, så kan du se kampe fra WTA- og Grand Slam-touren på live stream hos bet365.

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 40.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os. | Regler & Vilkår gælder

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Risikofrit spil på op til 500 KR

4. Nordicbet

100% op til 500KR

5. Betsafe

100% op til 1000KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | Regler & vilkår gælder | +18 | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk