Fodbold quiz

Kan du huske samtlige topscorere i den danske Superliga? Prøv vores quiz her!

Robert Skov er godt på vej imod at slå Superligarekorden for flest mål på en sæson, og i den anledning har vi lavet en quiz. Kan du nævne samtlige Superliga-topscorere siden 1991/1992-sæsonen?

Superliga-quiz: Alle topscorere i Superligaen

Der har været et hav af gode angribere i Superligaen igennem tiden. De fleste ryger hurtigt til udlandet, som vi eksempelvis så med Andreas Cornelius, tilbage i tiden var det dog mere normalt at tilbringe størstedelen af sin karriere i den danske Superliga.

Vi kan nok ikke forvente, at Robert Skov bliver i FC København og Superligaen i flere sæsoner, men han kan alligevel nå at sætte sit aftryk i historiebøgerne.

Efter de første 21 Superligakampe i 2018/2019-sæsonen har den tidligere Silkeborg spiller scoret imponerende 21 mål, og det er fra sin position på kanten.

Han har scoret utrolige syv af disse direkte på frispark, mens fire er sat ind på straffespark. Det ville næsten være utopisk, at tro, han holder gennemsnittet i de resterende 15 kampe, men man kan samtidigt heller ikke afvise det.

Vi har valgt at starte vores quiz fra den første sæson af Superligaen, som vi kender den i dag. I overgangssæsonen blev der spillet et halvår i 1991, men den har vi valgt ikke at tage med. 

Det var i samme periode, at FC København blev stiftet over fusionen af B1903 og KB, og selvom de hurtigt vandt det danske mesterskab, så skulle der gå mange år før, at en FCK-spiller blev samlet topscorer i Superligaen.

Det er ligeledes interessant at se, hvor mange sæsoner, Robert Skovs 21 sæsonmål havde været nok til at blive Superligatopscorer allerede nu.

Med sine 21 kasser kunne han faktisk tage prisen i 18 ud af de 26 sæsoner, hvilket siger noget om, hvor vanvittig en stime, han har gang i.

Du finder vores quiz herunder. Skulle du have lyst til at dele den med dine venner, så er du selvfølgelig meget velkommen.

Held og lykke!

Prøv også: Test din viden i vores Marcelo Bielsa-quiz!

Læs også: Se alle Superliga-vindere igennem tiden!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.