coppa italia fodbold

Du kan se alle kampe fra Coppa Italia direkte med live streaming – se hvordan du gør!

Samtlige kampe fra den italienske pokalturnering, Coppa Italia, kan live streames direkte på din mobil, tablet eller PC hos bet365.

Coppa Italia: TV og Stream

Så længe du har en finansieret konto eller har placeret et væddemål indenfor de seneste 24 timer, så kan du live streame så meget fodbold, som du har lyst til.

Sådan ser du Coppa Italia online:

  1. Gå til bet365
  2. Opret konto
  3. Vælg Live Billeder
  4. Find din kamp

Coppa Italia sendes ikke ikke i TV i Danmark. Hvorfor rettighederne slet ikke er blevet opkøbt vides ikke, men heldigvis har du fine muligheder for at live streame samtlige kampe.

Italiensk fodbold på vej tilbage

Der er stor interesse for Coppa Italia og italiensk fodbold generelt i disse dage. Det skyldes ikke mindst, at Christian Eriksen og Simon Kjær er skiftet til hhv. Inter og AC Milan.

Italiensk fodbold har haft et hårdt årti siden Calciopoli og finanskrisen, men meget tyder på, at Serie A er på vej tilbage til at være blandt de absolut bedste ligaer i verden.

Økonomien spiller selvfølgelig en kæmpe rolle. TV-aftalen i Italien er stadig langt efter Premier Leagues, men med hjælp fra rige ejere, så har nogle af de italienske storklubber fået lukket hullet.

Juventus har hele tiden været blandt de absolut største klubber i verden, men de har været alene på toppen i Italien.

Napoli har flere gange givet dem kamp til stregen, mens Milano-klubberne fra AC Milan og Inter har været længder bag dem.

Det samme kan mere eller mindre siges om de to traditionsklubber fra Rom, Roma og Lazio. Roma har ganske vist været med i flere Champions League-kampe, men de har aldrig slået sig fast i toppen.

Lazio, som havde et af verdens bedste hold i starten af dette årtusinde, er inde i en positiv udvikling i disse år, men de burde ikke have økonomien til at følge med de andre storklubber.

Christian Eriksen og Inter

Med danske briller blev italiensk fodbold ekstra interessant, da Christian Eriksen i januar 2020 valgte at skifte fra Tottenham til Inter.

Allerede et halvt år inden stod det klart, at han ville prøve noget nyt. Han var gentagende blevet rygtet til Real Madrid, FC Barcelona og PSG, men han endte som bekendt i Inter.

Mange mener, at han burde have sigtet efter en endnu større adresse, da Inter trods alt har været et stykke fra at vinde medaljer i de seneste par år.

Inter har ikke helt formået at slå sig fast i hverken Champions League og Europa League

Omvendt, så har Inter gang i et spændende projekt under Antonio Conte. Det er en klub med historie, fanbase, og så spiller de på et af verdens største stadions.

Rygterne går på, at han har en af de højeste lønninger i Inter, og man må formode, at Eriksen kommer til at blive en central spiller på Antonio Contes hold.

Juventus har domineret Coppa Italia

Det kommer nok ikke som den store overraskelse, at Juventus er den klub, som har vundet Coppa Italia.

13 gange har La Vecchia Signora løftet pokalen, og det hold, som har vundet vundet næstflest, er Roma med ni pokaler.

Juventus vandt fire gange på stribe mellem 2015 og 2018, men Lazio vandt den seneste udgave i 2019.

Ligesom det er tilfældet med Serie A, så ville det være sjovere for neutrale følgere af italiensk fodbold, hvis Juventus blev slået af tronen, men det er selvfølgelig ikke lige til.

Juventus har vundet Coppa Italia 13 gange, mens Roma har vundet pokalturneringn ni gange. Derefter følger Inter og Lazio med syv trofæer, mens Fiorentina har vundet Coppa Italia seks gange.

Kan Zlatan Ibrahimovic få gang i Milan?

Mens den store historie i den blåsorte del af Milano var, at Christian Eriksen blev hentet, så fokuserede rivalerne fra AC Milan på, at Zlatan Ibrahimovic kom tilbage til Rossoneri.

På trods af sine 38 år, så har svenskeren bevist, at han sagtens kan være med. Udover hans målnæse og hans evne til at være med i det opbyggende spil, så har han også en tilstedeværelse og attitude, som smitter af på medspillerne.

AC Milan kæmper hårdt for at komme med i europæisk fodbold i næste sæson, hvilket er et absolut minimum for en så stor klub.

De kommer aldrig til at kunne tiltrække verdensstjerner eller få styr på økonomien uden at spille Champions League, men konkurrencen om top fire-placeringerne i ligaen er blevet hård.

Foruden Zlatan, så har AC Milan også hentet Simon Kjær til klubben på en lejeaftale. Han har fået en nogenlunde fin start i klubben, men det er langt fra givet, at han bliver fast mand ved siden af Alessio Romagnoli.

Stream fodbold hos bet365

Det er muligt at streame masser af sport hos verdens største bookmaker, bet365. Har du placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer eller blot har en finansieret konto, så kan du blandt andet streame fodbold fra nogle af verdens bedste ligaer.

F.eks. så bliver alle kampe fra La Liga, Bundesligaen, Serie A og Ligue 1 vist. Det betyder, at du kan følge hold som FC Barcelona, Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern München og Paris Saint-Germain hver eneste weekend.

Derudover, så bliver flere kampe fra Carabao Cup og FA Cup også streamet, så du kan se de engelske storklubber Manchester United, Liverpool, Manchester City og Arsenal i pokalturneringerne.

Hvis du er til mere eksotisk fodbold, så kan AFC Champions League og Copa Libertadores også ses.

Er du til Europa League, Champions League, 3F Superliga, Nations League, så skal du have fat I Viaplay og Dplay.

Læs mere om det i vores TV-guide her.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 500kr

3. ComeOn

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 1000KR

6. Bwin

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk