Lars Madsen photo
Lars Madsen

- 16 sep, 2020

Live stream fodbold – Se fodbold online

Live stream fodbold – Se fodbold online

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Hvordan live streamer man fodbold i Danmark? Ja, du har en lang række muligheder, hvis du vil live streame fodbold på nettet. Flere og flere mennesker bevæger sig væk fra de dyre TV-aftaler og i retning af online live streaming, hvor du er i stand til at se fodbold langt billigere.

I denne artikel kommer vi ind på dine muligheder, hvis du vil se fodbold fra Superligaen, Premier League, Champions League, La Liga, Europa League og alle de andre store ligaer!

Vi gennemgår de bedste streaming-tjenester, og informerer dig dermed om, hvem der viser de kampe, som du vil se.

Se fodbold i TV eller med live streaming – fordele og ulemper

Før internettet og live streaming-tjenesternes tid var det normalt at se fodbold i TV. Mens en stor del fortsat nyder nyder fodbold i TV, så bliver det mere og mere populært at se fodbold online med live streaming.

Mange forbinder fortsat live streaming med ulovlig og usikre websider, men sådan er det langt fra i dag.

Der er både fordele og ulemper ved at live streame fodbold i forhold til at se det i TV.

For det første, så har du muligheden for at se fodbold gratis med live streaming, men det er dog ikke altid, at man er så heldig.

Når der f.eks. er VM i fodbold, så kan du live streame fodbold gratis på DR TV.

Ofte kræver streaming-tjenesterne dog en fast månedlig betaling, som varierer efter, hvilken udbyder, du benytter.

Du kan live streame fodbold i høj kvalitet, og i takt med den teknologiske udvikling, så bliver kun bedre at live streame fodbold online.

Derudover, så er det muligt at live streame kampe fra alverdens ligaer, hvilket vi også kommer ind på i artiklen.

Den eneste reelle ulempe ved at live streame fodbold online i forhold til at se det i TV er den forsinkelse, der kan være.

I nogle tilfælde er streaming-tjenester op til et minut forsinket i forhold til TV, hvilket kan resultere i, at man hører om en scoring før man ser den.

Live streaming på mobilen

En af de banebrydende og mest oplagte grunde til at benytte online live streaming er, at du både kan live streame på din computer, mobil og tablet, hvilket gør det utroligt nemt.

Ja, du kan heldigvis live streame fodbold på din mobil og tablet. Hvis du streamer fodbold hos bet365, så kan du se samtlige events på din mobil. Det er super nemt, og du finder er en kvalitet af streams.

Hvis du virkelig vil gøre det lækkert for dig selv, så kan du investere i et Apple TV, og på den måde så live streaming i fuldt billede på dit fjernsyn.

Du kan live streame fodbold hos bet365

Man kan ikke snakke om live streaming uden at nævne bet365, som i vores optik er markedets bedste bookmaker. De tilbyder både live streaming indenfor de bedste fodboldligaer i verden, men også en lang række andre sportsgrene.

Rækker som Bundesligaen, La Liga, Serie A, Æresdivisionen og mange flere bliver sendt direkte på live stream hos bet365, og det vil vi klart anbefale dig at se.

En af de mest populære turneringer at live streame hos bet365

Hvordan live streamer man hos bet365?

For at bruge bet365s live streaming, så skal du have en profil. Det tager ikke mere end to minutter at oprette, og det er meget nemt. Du skal have dit NEM-ID klar for at bekræfte din identitet jævnfør dansk lovgining, når du opretter din konto.

Herefter trykker du blot på “live billeder” som du finder på bet365s forside. Tryk på den kamp, du gerne vil se, og læn dig tilbage!

Live stream Superligaen online

Det er sågar muligt at følge den danske Superliga med bet365s live streaming, men det kræver til gengæld at du følger med via en udenlansk IP-adresse. Da rettighederne til Superligaen i Danmark er solgt til Discovery Networks og Viasat, så kan du ikke se Superligaen online hos bet365, hvis du bor i Danmark.

Der er til gengæld andre måder at live streame Superligaen, hvis du er bosat herhjemme. Som bekendt er rettighederne delt imellem Discovery og Viasat, og du skal dermed have oprettet en bruger hos enten Dplay eller Viaplay for at følge med derhjemme.

Uanset om det er Brøndby IF, FC København eller et tredje hold, som er din favoritklub, så har du muligheden for at følge din klub med online live streaming.

Modsat andre fodboldligaer, så er kampene i Superligaen spredt ud, så du kan se dem allesammen med live streaming.

Derfor er det muligt at se alle kampe, som FC København, Brøndby IF, AC Horsens, Silkeborg IF og de andre hold spiller.

Live stream Premier League online

Premier League er verdens mest eksponerede liga, og derfor er det selvfølgelig også attraktivt at se kampene på live streams. For at se Premier League i Danmark, er der to ting du kan gøre.

Rettighederne er ligeledes delt imellem Discovery og Viasat, og derfor skal du have en bruger hos enten Dplay eller Viplay, hvis du vil se Premier League-fodbold på nettet.

Live stream La Liga online

Du kan live streame kampe fra La Liga online, og der er endda flere forskellige måder at gøre dette på.

Mens den økonomisk mest fordelagtige måde er at benytte bet365, så kan du live streame kampene i ekstra høj kvalitet, hvis du benytter Strive Streaming, hvilket du kan læse mere om her!

Det er i La Liga, at du kan følge nogle af de mest populære klubhold Real Madrid, FC Barcelona og Atletico Madrid, men også specielle klubber som Athletic Bilbao, som udelukkende benytter sig af baskiske spillere.

Live stream Champions League

Verdens fineste klubturnering kan naturligvis også live streames online. Når Real Madrid, Atletico Madrid, Bayern München, Liverpool, Manchester City og de andre storklubber mødes, så skal du naturligvis også se med.

Du kan streame Champions League-kampene hos Viaplay. Foruden Champions League, så kan du også live streame Superliga hos Viaplay, så det er ligegyldigt om du er fan af Borussia Dortmund eller FC Nordsjælland, så kan du følge dit hold med en konto hos Viaplay.

Derudover kan du blandt andet også se Nordicbet Ligaen direkte.

Live Stream Europa League

Du kan selvfølgelig også se fodbold fra Europa League online. Kvaliteten er ganske vist ikke lige så høj som i Champions League, men med hold som AS Roma, Athletic Bilbao, Bayer Leverkusen, AC Milan og Manchester United, så er den bestemt også interessant.

Turneringen er også ekstremt vigtig for dansk fodbold i forhold til at hente koefficientpoint.

Det bliver sværere og sværere for danske hold er komme med i de europæiske turneringer, så hvis vi skal markere os på den internationale fodboldscene, så skal det oftest gøres i Europa League, hvor vi tidligere har haft Esbjerg fB, FC Nordsjælland, FC København, Brøndby IF og FC Midtjylland med.

Kampene fra Europa League kan live streames hos Dplay, hvor du også kan se Superligaen, landskampe og meget andet fodbold.

Live stream fodboldlandskampe

Det danske fodboldlandshold er inde i en fantastisk periode, og derfor skal du naturligvis også følge de danske drenge i aktion. Vi havde et fantastisk 2017, og vi kan kun håbe på et lige så fantastisk 2018. VM står for døren, og du kan læse alt om slutrunden i vores VM-sektion.

VM-kvalifikationskampene blev sendt på Dplay, og det står endnu ikke helt klart, hvordan VM-programmet ligger, men det skal vi nok få styr på før slutrunden går i gang den 14. januar.

Live stream fodbold gratis

Er det så muligt at streame fodbold gratis live? Det er i visse tilfælde muligt at se gratis live streaming af fodbold, men det forekommer ikke ofte.

Rettighederne til at vise fodbold er ekstremt dyre, hvorfor det som kunde også koster noget at live streame det.

Langt størstedelen af streaming-tjenesterne kræver en månedlig betaling, mens andre blot kræver, at du har en krone på din konto.

Der er dog få tilfælde, hvor det er helt gratis at live streame fodbold, og her skal vi have fat i DR TV.

DR har rettighederne til blandt andet at vise U21-landsholdet, kvindelandsholdet og diverse slutrunder som eksempelvis VM og EM, hvorfor du kan se disse kampe gratis.

Derudover, så kan du også live streame gratis fodbold fra den pokalturnering. På pokalturnering.dk sender de en del af kampene fra DBU Pokalen, hvis rettigheder ellers er solgt til Viasat.

Du finder live stream i menuen i toppen, og herefter kan du se dagens kampe. Her får du ikke de største kampe, men du kan eksempelvis se Kolding IF imod Lyngby BK live.

Dermed kan du faktisk se en del fodbold gratis og lovligt.

Live stream andre sportsgrene hos bet365

Det er ikke kun fodbold, som du kan nyde hos bet365’s live streaming. Du kan nemlig se sportsgrene som håndbold, tennis, amerikansk fodbold, basketball, ishockey og meget mere.

Hvis du er fan af tennis og nævneværdigt Caroline Wozniacki, så kan du se kampe fra WTA- og Grand Slam-touren på live stream hos bet365.

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer, og du kan se hvilke regler og vilkår som gælder på hjemmesiden.

Live streaming af fodbold i Danmark – konklusion

Vi har nu gennemgået de bedste streaming tjenester, og hvem, der viser kampe.

Det bliver mere og mere populært at se fodbold direkte, og det er egentlig ligegyldig om det er Carabao Cup, FA Cuppen, Pokalen eller Champions League, så er det muligt at se fodbold direkte.

Nogle turneringer, som eksempelvis DBU Pokalen, kan live streames gratis og lovligt, mens du skal oprette en bruger hos streaming-tjenesterne, hvis du vil se Superliga eller Premier League.

Hvis du vil have det fulde overblik over rettighederne til at se fodbold i TV og online, så kan du se det her.

Live Streaming af fodbold: Spørgsmål og svar

Kan man live streame fodbold gratis online?

Ja, du kan live streame fodbold gratis online.

Hvor kan man se fodbold online?

I vores guide finder du de forskellige udbydere af fodbold.

Kan man live streame fodbold med mobil og tablet?

Ja, du kan altid live streame fodbold med mobil og tablet.

Hvorfor live streame fodbold online?

Det er både billigere og nemmere at live streame fodbold online.

Er det lovligt at live streame fodbold online?

Ja, det er selvfølgelig lovligt at live streame fodbold online.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2424 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.