Strive Live Streaming: Se La Liga og Serie A i Danmark

Online live streaming af fodbold bliver fortsat mere udbredt, og fortsat flere fodboldfans vælger den mulighed fremfor det klassiske flow-tv.

Mens det i længere tid har været muligt at se fodbold med både online live streaming og TV, så er sidstnævnte nu ikke længere en mulighed, når man vil se Serie A og La Liga i Danmark.

Derfor har du nu følgende to muligheder, hvis du vil se Serie A og La Liga i Danmark:

Mulighed 1: Live stream hos bet365

  • Gå til bet365
  • Opret konto
  • Indsæt penge på din konto
  • Se alle kampe fra La Liga og Serie A

Mulighed 2: Live stream hos Strive

  • Gå til Strive
  • Opret konto
  • Køb abonnement (79 kroner/måned)
  • Se alle kampe fra La Liga og Serie A

Fodbold live streaming hos bet365

Udover at være en af verdens største bookmakere, så tilbyder bet365 et hav af fodboldkampe, som du kan live streame direkte fra din computer, mobil eller tablet.

Det er faktisk ikke kun Serie A og La Liga, som du kan live streame hos bet365 i Danmark. Alle kampe fra Bundesligaen, Ligue 1, Allsvenskan og Eliteserien kan ligeledes live streames, ligesom der også vil være live streams til alle de store tennisturneringer.

Man skal have penge på sin konto eller have lavet et væddemål indenfor de seneste 24 timer for at live streame fodbold hos bet365.

Se fodbold online med bet365s live streaming her!

Fodbold streaming hos Strive

Strive er en helt ny streaming-platform, som har købt rettighederne til La Liga og Serie A i hele Skandinavien, så du altså kan live streame i Danmark, Norge og Sverige.

Strive har anskaffet rettighederne fra og med 2018/2019-sæsonen og tre sæsoner frem. Det er relativt billigt at have et abonnement hos Strive, som koster 79 kroner om måneden eller 499 om året.

Strive vil i starten have engelske kommentatorer, men det er planen, at man kan se fodbold med danske, svenske eller norske kommentatorer.

Serie A på vej tilbage til toppen

Mange fodboldfans er vokset op med Serie A som den klart stærkeste fodboldliga i verden. I starten dette årtusinde spillede alle fodboldens stjerner i den italienske Serie A, og hold som AC Milan, Inter og Juventus var også dominerende i Champions League.

Siden fulgte et meget hårdt årti, hvor de italienske klubber sov i timen, da fodbolden for alvor blev global.

Derudover så ramte Calciopoli-skandalen meget hårdt, mens den finansielle krise blot gjorde det hele værre.

Nu virker det dog som om, at Serie A for alvor er ved at være tilbage. Juventus har hentet Cristiano Ronaldo til klubben for lidt over 100 millioner euro, og det er selvfølgelig et kæmpe signal at sende til omverdenen.

Juventus har vundet de seneste syv mesterskaber, hvorfor de naturligvis også er favoritter til at genvinde titlen i 2018/2019, men flere af de andre tophold er også blevet stærkere.

Inter har markeret sig ved at hente en masse stærke spillere til den i forevejen stærke trup, og de kan måske overtage Napolis plads som førsteudfordrer til Serie A-titlen.

AC Milan har været igennem nogle hektiske år med flere ejerskift, men nu virker de til at have en slagkraftig og talentfuld trup, som har fået Gonzalo Higuain som den helt store stjerne.

Det ligner den mest spændende sæson i Serie A i mange år, og nu når den ikke længere kan ses i TV, så må man live streame Serie A, hvilket du kan læse mere om her!

Hvordan bliver La Liga uden Ronaldo?

I løbet af det seneste årti har La Liga nærmest været et parløb mellem Real Madrid og Barcelona, som har været anført af hhv. Cristiano Ronaldo og Lionel Messi.

Atletico Madrid har blandet sig i topkampen, og de har faktisk en trup, som er næsten lige så stærk som Real Madrid og Barcelonas.

Det ændrer dog ikke på, at Ronaldo har været et symbol for La Liga, så det bliver meget spændende at se, hvordan Real Madrid klarer sig uden den portugisiske superstjerne.

Real Madrid har endnu ikke hentet en oplagt erstatning for Cristiano Ronaldo, men man håber i stedet på, at spillere som Gareth Bale og Marco Asensio træder frem og overtager den store lederrolle i offensiven hos Real Madrid.

Barcelona har fortsat en meget profileret offensiv med spillere som Lionel Messi, Luis Suarez, Coutinho, Ousmane Dembéle, og så har klubben hentet Malcom, som bliver spændende at følge.

Atletico Madrid har kun forstærket sig, og det ligner en meget tæt topkamp, hvor Atleti – anført af Antoine Griezmann og Diego Costa – bør kunne true Real og Barca.

Læs mere om live streaming af La Liga her!

Vi har nu gennemgået de to muligheder, du har, når du vil se fodbold fra La Liga og Serie A i Danmark med live streaming. Man kommer ikke længere til at se spansk og italiensk fodbold i TV, så det er bare med at oprette sig hos bet365 eller Strive.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.