Champions League: Optakt til Juventus – Real Madrid

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Juventus og Real Madrid, find odds og se kampen på live stream.

Juventus skal hævne sig imod Real Madrid

Tirsdag aften går det endelig løs i Champions Leagues kvartfinaler, og vi lægger ud med et brag af en kamp i Torino, hvor Juventus og Real Madrid mødes på Allianz Stadium.

Det er således en gentagelse af Champions League-finalen i 2017, og derfor skal Juventus selvfølgelig tage hævn over det smertefulde nederlag i Cardiff.

Forsvarsstyrmand Giorgio Chiellini sagde ganske vist på gårsdagens pressemøde, at der ikke var tale om en hævn-kamp, men selvfølgelig sidder finalenederlaget stadig i hovederne.

Derudover så viste Juventus både i 2013 og i 2015, hvordan man skal slå Real Madrid, og holdet har uendelig meget europæisk rutine, så det kan selvfølgelig ske.

Real Madrid har vundet tre af de seneste fire udgaver af Champions League, og det er ikke videre nødvendigt at beskrive deres høje niveau.

Juventus mangler profiler

Desværre for Juventus og manager Massimiliano Allegri, så må de undvære to af holdets profiler i det første opgør i Torino.

Det drejer sig om karantæneramte Mehdi Benatia og Miralem Pjanic, som begge var startet inde, hvis ikke de havde haft karantæne.

Med Benatias karantæne, så vil Allegri formentlig stille op med et firemands-forvar med Chiellini og Barzagli i midten, men rygterne går på, at han er i tvivl om han skal vælge rutinerede Barzagli eller Daniele Rugani.

Pjanic har været en vigtig del af holdet, og han bliver erstattet af Bentancur eller Marchisio. Allegri har altid været dygtig til at overraske modstanderen, og man kan aldrig vide sig sikker på, hvordan han stiller op i Champions League.

Real Madrid har vist skarphed

Real Madrid har bestemt ikke haft en god sæson, og der er selvfølgelig gået mange rygter omkring manager Zinedine Zidanes fremtid i klubben.

De vandt dog overbevisende over Paris Saint-Germain i 1/8-finalen, og det har fået snakken til at dæmpe sig. Samtidigt har Real Madrid-holdet vist skarphed i deres seneste mange kampe, og de kommer ind til Juventus-kampene med selvtillid.

De har vundet de seneste fem kampe i streg, og de har selvfølgelig Cristiano Ronaldo med på holdet, og han er altid giftig i Champions League-kampe.

Mens Juventus må undvære flere profiler, så har Zidane hele holdet til rådighed. Real mangler Nacho, som kun er back up, og de fleste taler om, at han skal vælge mellem Isco og Gareth Bale i sin startelver.

Odds på Juventus – Real Madrid

Der venter en fantastisk kamp mellem Juventus og Real Madrid, og hvis du alligevel har tænkt dig at live streame den, så kan du også overveje et spil på kampen.

Du får følgende odds hos bet365 (pr. 03/04 – 11.00)

  • Juventus: 3.30
  • Uafgjort: 3.25
  • Real Madrid: 2.40

Hvordan live streamer man Juventus – Real Madrid?

Du kan se Champions League-kampen mellem Juventus og Real Madrid i TV og via online live streaming. Hvis du vil se kampen i TV, så skal du skrue ind på TV3+, og hvis du er mere til live streaming, så skal du oprette en profil hos Viaplay.

Hvornår spilles Juventus – Real Madrid?

Juventus – Real Madrid spilles tirsdag den 3. april kl. 20.45.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.