CL: PSG er giga-favoritter imod Røde Stjerne

Læs vores optakt til Champions League-kampen mellem Paris Saint-Germain og Røde Stjerne, find odds på kampen, og live stream den online!

PSG kan storsejre imod Røde Stjerne

Der skal være klasser til forskel på PSG og Røde Stjerne, når de støder sammen onsdag aften i Champions League.

Det stinkende rige PSG-mandskab tabte den første CL-kamp imod Liverpool, og de skal på tavlen, når de får besøg af de serbiske mestre fra Røde Stjerne.

PSG har smadret al modstand i Ligue 1, men det er som forventet, og det er afgjort klubbens ambition at vinde Champions League.

Kigger man på Transfermarkts vurderinger af spillertrupperne, så har PSG en stald med en værdi af 820 millioner euro, mens Røde Stjerne halter noget efter med kun 44 millioner euro.

Selvom man ikke skal kigge blindt på Transfermarkts tal, så giver det en fin ide om, hvor stor klasseforskel, der på papiret skal være mellem PSG og Røde Stjerne.

Læs også: Danmarks største stadions!

PSG fik ringe start på Champions League

En ekstra motiverende grund til, at PSG burde smadre Røde Stjerne synder og sammen er, at PSG tabte deres første CL-gruppekamp.

De mødte Liverpool på Anfield, hvor de blev blæst omkuld fra starten af kampen. Liverpool kom fortjent på 2-0, men man kan aldrig holde PSGs offensive stjerner nede i en hel kamp.

Thomas Meunier reducerede på en flot flugter lige før pausen, og pludselig var kampen åben igen.

Efter 83 minutter udlignede Kylian Mbappé til 2-2, men Roberto Firmino scorede i overtiden til 3-2, som også blev kampens slutresultat.

I en gruppe, som udover Liverpool og Røde Stjerne også indeholder Napoli, så er der en smule pres på PSG nu.

Målscoreren kan gå hen og blive afgørende, når de seks gruppekampe er spillet, og PSG kan give sig selv en fordel ved at smadre Røde Stjerne.

– Læs også: Top 10: Verdens dyreste fodboldspiller!

Røde Stjerne skal være defensive på Parc des Princes

Derfor forventer vi også et meget defensivt Røde Stjerne-mandskab i Paris. Ganske vist har Røde Stjerne lavet hele 28 mål i de første 10 ligakampe i Serbien, men der er kæmpe forskel på niveauet i forhold til Champions League.

Det var i hvert fald Røde Stjernes taktik i den første kamp, hvor de tog imod Napoli hjemme på Marakana i Beograd.

Efter en kamp med kun fem afslutninger på mål og 34 % boldbesiddelse fik Røde Stjerne et flot 0-0-resultat, som bestemt kunne bruges.

Røde Stjerne er selvfølgelig den helt store underdog i Champions League-gruppen med PSG, Liverpool og Napoli, og de vil være taknemmelige for hvert et point, de får.

PSG – Røde Stjerne: Odds

Du kan selvfølgelig oddse på kampen mellem PSG og Røde Stjerne, og bet365 tilbyder følgende odds (fra 02/10 – 11.00):

  • PSG: 1.071
  • Uafgjort: 15.00
  • Røde Stjerne: 34.00

PSG – Røde Stjerne: Live Stream

Du kan også live streame kampen PSG – Røde Stjerne, og du skal blot oprette en profil hos Viaplay for at komme i gang.

Opret din profil, og live stream PSG – Røde Stjerne her!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.