Champions League: Optakt til Barcelona – Napoli

tomt camp nou i barcelona

I vores optakt til Champions League-kampen Barcelona – Napoli kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, live streaming, TV og meget mere.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. 18+ – Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

Barcelona fik fint udgangspunkt med fra Napoli

Det er snart et halvt år siden, at den første kamp mellem Barcelona og Napoli blev spillet. Det skete på et udsolgt San Paolo i Napoli, hvor hjemmeholdet kom bedst fra start.

Dries Mertens bragte Napoli foran 1-0 efter 30 minutter, hvilket var helt fortjent. Selvom Barcelona kom bedre med i kampen, så var værterne bedst igennem hele kampen.

Antoine Griezmann scorede dog en meget vigtig udligning i anden halvleg, og da der ikke blev scoret yderligere, så endte kampen 1-1.

Selvom Barca ikke spillede en god kamp, så kan de være tilfredse med udgangspunktet, der bør give dem gode muligheder for videre avancement i Champions League-turneringen.

Prøv vores Champions League-quiz her!

Barcelona mangler midtbanespillere

Barcelona har været ramt af skadesproblemer i denne sæson, og det er ikke blevet nemmere for Barca-træner Quique Setien efter de seneste måneders hændelser.

På forunderligvis valgte Barcelona at sælge Arthur Melo til Juventus, og samtidigt købe Miralem Pjanic den anden vej.

For fodboldfans er det meget svært at se en logik i de transfers, men det skyldes højest sandsynligt, at de på den måde kan pynte regnskaberne.

Problemer er bare, at Pjanic stadig tørner ud for Juventus, mens Arthur Melos tid i Barcelona er overstået, så de er ikke kommet ret god ud af den handel.

Sergio Busquets og Arturo Vidal er begge med ude med karantæne, hvilket efterlader Frenkie De Jong, Ivan Rakitic og Sergi Roberto og Riqui Puig som de eneste midtbanespillere, der kan spille.

De er alle 4 kvalitetsspillere, men der er ikke mange muligheder for at jusere på det.

Barcelona er ubesejret i 35 CL-hjemmekampe

Mens Barcelonas resultater på udebane i Champions League har været meget svingende i de seneste par år, så er ekstremt stærke hjemme på Camp Nou.

Barcelona har ikke tabt i de seneste 35 hjemmekampe i Champions League-turneringen. Det nederlag fandt sted i maj 2013, hvor et meget stærkt Bayern München-hold vandt hele 3-0 efter en opvisning.

Siden har Barca spillet 1-1 imod Atletico Madrid, 0-0 imod Juventus, 1-1 imod Tottenham og 0-0 Slavia Prag, mens de resterende 31 hjemmekampe er blevet vundet.

Det hører selvfølgelig med til historien, at Barcelona i alle de kampe har haft op imod 100.000 tilskuere på Camp Nou til at bakke sig op, men der kommer til at være fuldstændig stille, når de to hold går på banen lørdag aften.

Alligevel er det nok noget, som sidder i hovederne på Barca-spillerne, at på Camp Nou kan alt ske.

Barcelona – Napoli: Skader og karantæner

På nuværende tidspunkt ser det ud som om, Barcelona må klare sig uden Antoine Griezmann, Ousmane Dembélé og Samuel Umtiti, som sidder ude med skader. Derudover er Arturo Vidal og Sergio Busquets i karantæne, mens Athur Melo er fortid i klubben.

Hos Napoli har der været tvivl om Lorenzo Insigne, som har siddet ude med en skade. Han gør alt, hvad han kan for at blive klar, men det er svært at forudsige.

Selvom Arkadiusz Milik eftersigende er på vej til at skifte til Juventus, så kan han sagtens spille en rolle imod Barcelona.

Barcelona – Napoli: Forventede startopstillinger

Vi tror på disse startopstillinger til Barcelona – Napoli:

Barcelona

Marc-André ter Stegen

Nelson Semedo – Gerard Pique – Clement Lenglet – Jordi Alba

Sergi Roberto – Ivan Rakitic – Frenkie De Jong

Lionel Messi – Luis Suarez – Ansu Fati

Napoli

Davide Ospina

Giovanni Di Lorenzo – Konstantinos Manolas – Kalidou Koulibaly – Mario Rui

Fabian Ruiz – Diego Demme – Piotr Zielinski

Jose Callejon – Arkadiusz Milik – Dries Mertens

Se Barcelona – Napoli: Online live streaming & TV

Champions League-kampen mellem Barcelona og Napoli kan både live streames online og ses i TV.

Vil du se fodbold med mobil, tablet eller TV, så kan du live streame Barcelona – Napoli hos Viaplay.

Er du mere til at se fodbold i TV, så kan du se kampen ved at slå ind på TV3+.

Barcelona – Napoli: Spørgsmål og svar

Hvornår spilles Barcelona – Napoli?

Barcelona – Napoli spilles lørdag den 8. august kl. 21.00.

Hvor spilles Barcelona – Napoli?

Barcelona – Napoli spilles på Camp Nou, Barcelona.

Hvem dømmer Barcelona – Napoli?

Barcelona – Napoli dømmes af Cuneyt Cakir.

Hvilken TV-kanal sender Barcelona – Napoli?

Barcelona – Napoli sendes på TV3+.

Hvordan live streamer man Barcelona – Napoli?

Barcelona – Napoli kan live streames hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.