serge gnabry tottenham bayern fire mål

Den utrolige kamp mellem Tottenham og Bayern München vil – udover 7-2-resultatet – blive husket for Serge Gnabrys utrolige fire mål. Hvor mange spiller med fire eller flere mål i en enkelt kamp i Champions League kan du gætte?

Champions League Quiz

I gårdagens Champions League-kamp mellem Tottenham og Bayern München var vi vidne til noget meget specielt.

Tyskernes kantspiller Serge Gnabry, der har en fortid hos Tottenhams ærkerivaler fra Arsenal, scorede fire mål i anden halvleg alene, hvilket er helt unikt på dette niveau.

Derfor har vi lavet en quiz, så du kan teste din viden i Champions League. Du skal gætte de spillere, der har scoret fire mål eller flere i en enkelt kamp i Champions League-turneringen siden 1992/1993-sæsonen.

Dette inkluderer derfor ikke kvalifikationskampe.

Fodbold-quiz: 4 eller flere mål i en Champions League-kamp

Det er kun sket 12 gange tidligere i Champions League, at en enkelt spiller har scoret fire eller flere gange i en enkelt gang.

Derfor er det heller ikke vores sværeste quiz, da de fleste husker så sjældne begivenheder, og så er det som regel store stjerner, der har gjort det.

Prøv vores Champions League-quiz her:

De fleste har nok gættet, hvem der står bag FC Barcelonas kasser imod Arsenal og Bayer Leverkusen. Det kan dog være en anelse sværere at gætte, hvem der scorede fire kasser for Lazio tilbage i 1999, da romerne havde et af verdens absolut stærkeste mandskaber.

Da Serge Gnabry scorede fire kasser på 45 minutter imod Tottenham var det således hele fire år siden, at en relativt kendt Real Madrid-spiller gjorde det onde ved vores svenske naboer fra Malmø FF.

Tilbage i 90’erne var det bestemt ikke normalt, at angriberne scorede omtrent et mål pr. kamp, som vi ser stjernene gøre i dag, hvilket blot gjorde det endnu mere imponerende.

Forskellen på de bedste europæiske mandskaber og resten af Europa er simpelthen blevet væsentligt større, hvilket også truer spændingen i en turnering som Champions League.

Skulle du have lyst til at teste din viden i vores fodboldquizzer, så har vi samlet nogle af vores andre quizzer til dig her.

Ønsker du at læse mere om Champions League-turneringen og, hvordan du live streamer turneringen online, så gør det i vores Champions League-guide her.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.