kamil wilczek andreas bjelland peter ankersen

Vi har lavet en endnu en Superliga-quiz. Denne gang skal du gætte, hvem der har scoret flest mål i Superligaen nogensinde. Hvor mange kan du gætte

Fodboldquiz: Flest mål i Superligaen nogensinde

Kamil Wilczek har netop scoret sit Superligamål nummer 61, hvilket er imponerende med kun 112 kampe på CV’et.

Dermed er han kommet med i den eksklusive gruppe af spillere, som har scoret 60 eller flere mål i Superligaen siden oprettelsen af Danmarks bedste fodboldrække i 1991.

I denne omgang er der altså kun fokus på Superligaen, som vi kender den i dag, hvilket nok også gør dine chancer for at gætte spillerne nemmere.

Mens der er blevet plads til en del udlandske profiler blandt de 32 spillere, som har scoret 60 mål eller flere, så er størstedelen danske spillere.

Tendensen er desværre, at spillerne har mere og mere travlt med at komme videre fra Superligaen. I visse tilfælde skal der ikke mere end en enkelt sæson i Superligaen til før, de vælger udlandet.

Oftest ender det dog med en for høj hylde, og en karriere som stagnerer.

Kun fire af de 32 spillere er fortsat aktive spillere, og disse spillere er markeret med * i quizzen.

Der er – naturligvis – et hav af Superligaen-legender med på listen, og hvis du har fulgt Superligaen i 90’erne og 00’erne, så bør du have gode muligheder i quizzen.

Vi har brugt den i øvrigt fine side Superstats som kilde, og tallene er opgjort pr. 20/08-2019 – umiddelbart efter den sjette spillerunde af Superligaen 2019/2020.

Som udgangspunkt bruger vi klubbernes forkortelser, men i flere tilfælde (Herfølge, Vejle, Viborg og Ikast) har det været nemmere at bruge hele navnet.

Du har 10 minutter til at gætte så mange du kan.

Prøv vores Superliga-quiz her:

Der er umiddelbart ikke ret mange aktive Superliga-spillere, som kan se frem til at komme med på listen i den nærmeste fremtid.

Den nærmeste nuværende Superliga-spiller er Johan Absalonsen med 56 mål, og det kan slet ikke udelukkes, at han kommer op på 60 kasser. Det vil formentlig kræve, at han spiller endnu en sæson i SønderjyskE.

Dernæst kommer Jonas Borring med 54 dåser, men når man tænker på hans nuværende målform i AC Horsens, så bliver det svært.

Paul Onuachu er på 51 kasser, men han er på vej væk fra FC Midtjylland, og det er ikke videre sandsynligt, at han vender tilbage til Superligaen indenfor den nærmeste fremtid.

Plaffeministeren Ronnie Schwartz har scoret 49 mål for AaB, Randers, Brøndby, Esbjerg og Silkeborg, så han er nok det bedste bud.

Den spiller, som har det højeste målsnit (minut/mål) er Ebbe Sand, som i gennemsnit skulle bruge 130 minutter på at score et mål i Superligaen.

Det kan både Dame N’Doye og Kamil Wilczek dog overgå, da de to bombere ligger med hhv. 133 og 138 minutter pr. mål.

Prøv flere fodboldquizzer her:

- Flest assists i Superligaen nogensinde!

- Dyreste salg i Superligaen nogensinde!

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.

-

1. bet365

100% op til 500KR

2. Mr Green

100% op til 1000KR

3. LeoVegas

Modtag et freebet på 500 kr.

4. Nordicbet

100% op til 1000KR

5. Betfair

100% op til 500KR

6. Bethard

Sponsoreret indhold | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu | Bonus kun for nye spillere | Ludomani.dk