emre mor dyreste spiller i superligaen

I forbindelse med det netop åbnede transfervindue har vi lavet en quiz med de dyreste salg i Superligaen, og der er nogle overraskelser på listen. Hvor mange kan du gætte?

Fodboldquiz: Dyreste spillere i Superligaens historie

Transfervinduet er åbnet i Danmark såvel som i det store udland. Vanen tro, så kommer vi til at se store transfers.

Beløbene for spillere er stukket helt af i de senesre år, hvilket mest af alt skyldes de store TV-aftaler i de store ligaer som Premier League og La Liga.

Superligaen har ikke set helt samme udvikling, men derfor er der stadig blevet solgt spillere fra Danmark til nogle helt vanvittige beløb.

I den forbindelse har vi kigget i arkiverne, og lavet en quiz over de største salg i Superligaens historie. Der er altså kun tale om spillere, der er blevet solgt fra Superligaen.

I teorien kunne der sagtens være interne handler mellem Superliga-klubber, men blandt de 25 største salg er der ikke en dansk køber iblandt.

Det er ikke overraskende, at FC København dominerer listen ret markant. De har det klart største budget i Superligaen, og har derfor råd til dyre spillere, som også kan videresælges efterfølgende.

FC Midtjylland har dog været ganske dygtige på det seneste, så de er også fint repræsenteret på listen.

For ikke at gøre quizzen alt for nem, så afslører vi ikke både den sælgende og købende klub. Vi afslører den købende klub, sæsonen og beløbet.

Når man regner med absolutte transferbeløb, så vil det aldrig være helt præcist. Der vil altid være klausuler og bonusordninger medregnet, men det er svært at gøre sig klog på, hvordan aftalerne præcists er skruet sammen.

Vi har derfor taget alle beløb fra Transfermarkt. De vil ikke være helt præcise, men det er formentlig den bedste kilde til overgangssummer, der er tilgængelig.

For god ordens skyld, så blev Superligaen, som vi kender den i dag, oprettet i 1992, og der er selvfølgelig ikke transfers forinden, der ville kunne være med på listen.

Hvor mange af de 25 dyreste salg i Superligaens historie kan du gætte?

Held og lykke med quizzen!

Det er selvfølgelig ikke overraskende, at størstedelen af salgene er sket indenfor de seneste par år. Beløbene for fodboldspillere stiger i voldsom grad, og det gør egentlig nogle af de tidligere salg fra 00’erne endnu mere imponerende.

Det er også interessant at se, hvor meget en international slutrunde kan betyde for en salgspris, hvilket flere Superliga-klubber har erfaret.

I AaB er de i hvert fald glade for en hvis angribers præstationer ved African Cup of Nations tilbage i 2017.

Prøv vores andre fodboldquizzer her:

Alle topscorere i Superligaen.

Flest assists i Superligaen.

Flest mål i El Clasico.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.