lars jacobsen fodbold

Vi har lavet endnu en Superliga-quiz til dig. Test din viden omkring Superliga-historiens bedste oplæggere her!

Fodbold Quiz: Flest assists i Superligaen siden 2000/2001

Det er tid til at teste din viden om Superligaen. Vi har lavet en quiz, hvor du skal gætte samtlige spillere, der har lavet mere end 30 assists i Superligaen siden 2000/2001-sæsonen.

Der har været mange dygtige oplæggere i Superligaens historie. Som det så ofte er med Superliga-rekorder, så er det ikke vores allerbedste spillere, der ligger øverst på sådanne lister.

De mest talentfulde spillere plejer at blive solgt relativt hurtigt til udlandet, så spillere som Jesper Grønkjær, Martin Jørgensen og Pione Sisto er ikke på listen, kan vi godt afsløre.

Langt størstedelen af spillerne på listen har spillet flere end 200 kampe i Superligaen, og selvom der stadig er nogle aktive Superliga-spillere, så har de fleste stoppet deres aktive karrierer.

Til venstre finder du antallet af oplæg, som spilleren har lavet i Superligaen siden 2000/2001-sæsonen gik i gang.

I højre side finder du de klubber, som den pågældende spiller har lavet en assist for. En spiller kan altså sagtens have spillet i flere klubber, men er ikke blevet noteret for et oplæg.

Du har i alt 10 minutter til at gætte de 34 spillere, der har lavet mere end 30 oplæg.

Find vores fodbold-quiz herunder:

Hos Mesterbold vil du med tiden kunne finde en masse fodboldquizzer, som dog primært vil omhandle Superligaen, som er vores hjertebarn.

Vi har allerede lavet en quiz, som omhandler, hvilke spillere, der har scoret flest mål i Superliga-historien, som du kan finde her.

Foruden fodboldquizzer, så arbejder vi stenhårdt på at have friske odds tips hver uge, som du finder i vores tips-sektion her.

Derudover vil der selvfølgelig være optakter til de mest interessante kampe i Danmark, som du finder på forsiden af Mesterbold.

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.