tottenham stadion

Tottenham har endelig fået indviet deres nye, flotte stadion med plads til over 60.000 tilskuere. Hvor mange af Europas 25 største stadions kan du gætte?

Vi har lavet endnu en fodbold quiz, og i denne omgang skal du gætte fodboldstadions i Europa.

Fodbold Quiz: De 25 største stadions i Europa

Den fik ikke for lidt, da der endelig blev spillet Premier League-fodbold på Tottenham Hotspur Stadium.

Tottenham tog imod Crystal Palace onsdag aften, hvor der både var fyrværkeri, tenorer, orkestrer og lysshow inden kampen.

Det var egentlig planen, at Tottenham skulle tage stadionet i brug fra starten af denne sæson, men der har været et hav af problemer, som først er blevet løst nu.

Med en kapacitet på 62.062 tilskuere, så er Tottenham Hotspur Stadium blandt de største i Europa, og i den forbindelse har vi lavet en quiz.

Der findes en del store stadioner, som ikke bliver benyttet til fodbold, og disse tæller altså ikke med i denne quiz.

Da UEFA ikke tillader ståpladser til europæiske kampe, så vil nogle stadionkapaciteter blive lavere, men i denne quiz arbejder vi med de normale kapaciteter, som de kan benytte sig af i de nationale ligaer.

Hvor mange af Europas 25 største stadions kan du gætte? Prøv vores quiz herunder.

Det er værd at bemærke, at flere af stadionerne på listen skal i gang med omfattende renovationer, som også har indflydelse på kapaciteten.

Barcelona har eksempelvis store planer om at udbygge og renovere deres fantastiske stadion, så det kommer til at rumme 105.00 tilskuere.

Størstedelen af stadionerne er selvfølgelig nye, men flere – som eksempelvis Barcelonas – har stået i mange år.

Der er ikke blevet plads til nogle skandinaviske stadions på listen, men Friends Arena er med sin kapacitet på 53.000 ikke ret langt fra.

Selvom de fleste stadion ligger i de store fodboldlande som England, Tyskland og Spanien, så er der stadig en del mindre nationer, der har et ekstremt stort stadion.

Vi har en række andre fodboldquizzer, som du kan prøve.

- Hvem har scoret flest mål i El Clasico siden 2008?

- Hvem har lavet flest assists i Superligaen siden 2000?

- Hvor godt kender du Marcelo Bielsa?

* VIGTIG MEDDELELSE – Mesterbold.dk viser sammen med bet365 mere end 100.000 streamede begivenheder direkte hvert år. Bemærk venligst at IP-rettighederne til at streame disse begivenheder ejes på landsniveau, og derfor kan der være begivenheder, som du ikke kan se, grundet disse restriktioner. Før du registrerer dig hos bet365 og indbetaler til din konto for at kunne se en bestemt begivenhed via bet365 Live billeder anbefales det, at du først forespørger hos bet365, hvorvidt det er muligt at se den pågældende begivenhed via Live billeder fra landet, hvor du befinder dig. Du finder bet365's kontaktoplysninger ved at klikke her, derefter skal du gå til Tjenester øverst i højre hjørne og vælge Kontakt os | 18+ - Regler og vilkår gælder – Stopspillet.dk 70222825 – ROFUS.nu

For at kvalificere dig skal du blot have en finansieret konto eller have placeret et væddemål indenfor de sidste 24 timer.

Denne er artikel er skrevet som en nyhed med informativt indhold. Sektionen, som omhandler live streaming, odds, bonusser er lavet for at hjælpe vores brugere til forstå, hvor de kan live streame, og spille på kampen. Vær venligst opmærksom på, at mesterbold.dk har indtjening igennem vores links til live streaming, odds og bonus-sektioner.