CL-kvalifikation: FCK skal køre den hjem imod The New Saints

fodbold

I vores optakt til FCK – The New Saints kan du læse mere om skader, karantæner, live streaming, odds og meget mere.

Vil du se fodbold online? Gør det på Bet365!

Indbetal penge til at spille med for at se fodbold direkte!

For at streame hos Bet365 skal du have en finansieret spillekonto eller have bettet inden for de sidste 24 timer. Bemærk, at nogle dele af det, der udbydes, kan være blokeret af din IP-adresse. Regler og vilkår gælder – 18+.

FCK slog The New Saints 2-0 i torsdags

Der måtte aldrig være tvivl om niveauforskellen på FC København og The New Saints. Selvom TNS er totalt dominerende i walisisk fodbold, meget mere end FCK er i Danmark, så er forskellen på de to ligaer enorm.

Det ville være en historisk katastrofe for FCK, hvis ikke de var i stand til at slå TNS på vejen til Champions League-gruppespillet.

Efter en lidt åben start, hvor TNS havde halvanden god mulighed, så satte FCK sig fuldstændigt på spillet i resten af kampen.

Pieros Sotiriou scorede for første gang i sæsonen til 1-0 på oplæg fra den nye højre back Karlo Bartolec, og selvsamme Sotiriou fremtvang også et straffespark i anden halvleg.

Han måtte selv lade sig udskifte med en mindre skade som følge af tacklingen, men Robert Skov satte bolden sikkert i kassen.

Siden da er Robert Skov blevet solgt, og man har endnu ikke hentet en fuldgod erstatning, så Carlo Holse får en hovedrolle i de kommende uger.

Se alle vindere af Champions League nogensinde!

Ståle Solbakken vil nok spare spillere

FC København har været en smule uheldige med skader og timing i de første par uger af den nye sæson.

Nicolai Boilesen blev langtidsskadet, hvorfor det hurtigt stod klart, at der skulle hentes endnu en venstre back, som man fandt i Bryan Oviedo.

Pieros, Rasmus Falk, Nicolaj Thomsen og flere andre har også været mere eller mindre ramt af skader, så Ståle Solbakken vil nok forsøge at give spilletid til så mange reserver som muligt.

Derfor kunne Mohamed Daramy, Sotirios Papagiannopoulos og Nicolaj Thomsen godt få 90 minutter imod The New Saints, hvis ellers de er klar til det.

Se også: Dyreste salg i Superligaens historie!

Hård modstander venter i CL-kvalifikationen

FCK fik en nem start imod The New Saints, men efterfølgende bliver det væsentligt sværere. Vi går ud fra, at FCK går simpelt videre Imod TNS, og Røde Stjerne gør det samme imod HJK Helsinki, og så venter der to dramatiske opgør mellem de danske og de serbiske mestre.

Røde Stjerne var med i Champions League-gruppespillet i sidste sæson, hvor de leverede nogle flotte resultater hjemme på Marakana i Beograd, mens de ikke imponerede på udebane.

FCK kommer til at starte med udekampen, så det bliver enormt vigtigt at få et godt udgangspunkt før returkampen i Parken.

Skulle FCK være dygtige nok til at besejre Røde Stjerne, så kan de eksempelvis komme til at møde hold som Young Boys, BATE Borisov eller Slavia Prag, som alle er stærke mandskaber.

Det er utroligt vigtigt for FCK at komme i gruppespil, og helst Champions League naturligvis. Der kommer formentlig en spiller eller to ind i løbet af de kommende uger.

FCK – The New Saints: Skader og karantæner

FCK må nok undvære Rasmus Falk, Pieros Sotiriou, Robert Mudrazija og Nicolai Boilesen. Nicolaj Thomsen burde snart være i omdrejninger.

Vi vender tilbage med TNS’ trupnyt, når deres trup bliver offentliggjort.

FCK – The New Saints: Odds på kampen

Du kan få følgende odds på FCK – The New Saints hos bet365 (odds er fra 30/07 – 09.35):

  • FCK: 1.10
  • Uafgjort: 9.00
  • TNS: 21.00
  • FCK -2,5: 2.00
  • TNS +2,5: 1.80

FCK – The New Saints: Live Stream og TV

Du kan live streame FCK – The New Saints hos Viaplay, og se kampen på TV3+.

Sådan live streamer man fodbold i Danmark!

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.