Champions League-kvalifikation: Optakt til The New Saints – FCK

fodbold

I vores optakt til Champions League-kvalifikationskampen mellem The New Saints og FC København kan du læse mere om skader, karantæner, forventede startopstillinger, odds og live stream.

FCK skal være langt bedre end The New Saints

Det begynder at blive alvor for FC København, som tirsdag aften træder ind i Champions League-kvalifikationens anden runde.

Her skal de møde de walisiske mestre fra The New Saints over to kampe, hvor den første spilles på Park Hall Stadium, som faktisk ligger i England, tæt på grænsen til Wales.

På trods af hjemmebanefordelen, så må man vurdere, at FCK ikke bør have de store problemer med at vinde udekampen.

Walisisk fodbold er langt fra dansk fodbold, og forskellen på The New Saints’ og FCKs budgetter er gigantisk.

Man skal dog passe på med at undervurdere modstandere i Europa, og banen er da også belagt med kunstgræs, som FCK har haft store problemer med at spille på i Danmark.

FCKs stortalent Jonas Wind udtaler dog også, at kendskabet ikke er stort, omend de skal besejres:

– Jeg kender ikke holdet, men ud fra, hvad jeg har hørt, er det helt klart et hold, vi skal smadre, og det er jeg helt sikker på, at vi nok skal gøre, siger Wind til bold.dk.

Se alle vindere af Champions League her!

The New Saints er suveræne i Wales

The New Saints er dog et hold, der er vant til at vinde. De har vundet mesterskabet i Wales i de seneste otte sæsoner, men det er dog svært at vurdere deres niveau ud fra det, da modstanden som bekendt er tvivlsom.

I sidste sæson vandt de med hele 12 point ned til nummer to, og de har faktisk slet ikke tabt en kamp i 2019.

Den nok største profil hos The New Saints er angriberen Greg Draper, som har scoret 90 mål i 150 ligakampe siden skiftet i 2011.

The New Saints mødte i øvrigt FC Midtjylland for et år siden. Her startede FC Midtjylland med at vinde 2-0 på udebane, mens de vandt 3-1 i Herning.

Der var selvfølgelig klar niveauforskel, men det var ikke fordi, at TNS blev kørt fuldstændigt over.

Se de dyreste spillere i Superligaen nogensinde!

FCK forventes at stille stærkt op

Det ville være ekstremt stort for FC København at komme i et Champions League-gruppespil igen for første gang siden 2016/2017-sæsonen.

Økonomisk såvel som sportsligt vil det give klubben et enormt boosts, så der bliver bestemt ikke taget let på opgaven imod The New Saints.

Ståle Solbakken har ikke for vane at rotere alt for meget så tidligt på sæsonen, så vi forventer tæt på stærkeste opstilling.

Flere skader har også gjort det svært for FCK-manageren at rotere særligt meget. Det står dog klart, at nyindkøbte Karlo Bartolec får chancen på højre back for første gang i en officiel kamp.

Derudover er det ikke utopisk at forestille sig, at Karl-Johan Johnsson får chancen i kassen.

The New Saints – FCK: Skader og karantæner

Det er ikke nemt at finde informationer om skader hos The New Saints, men de har i hvert fald ingen karantæneramte spillere.

FCK må i hvert fald undvære Nicolai Boilesen, Stephan Andersen og Robert Mudrazija, mens Nicolaj Thomsen er blevet klar. Mohamed Daramy kunne ikke rejse med holdet på grund af visumproblemer.

The New Saints – FCK: Forventede startopstillinger

The New Saints

Kommer…

FC København

Sten Grytebust

Karlo Bartolec – Victor Nelsson – Andreas Bjelland – Nicolai Boilesen

Robert Skov – Rasmus Falk – Carlos Zeca – Viktor Fischer

Jonas Wind – Dame N’Doye

The New Saints – FCK: Odds på kampen

Du kan få disse odds på The New Saints – FCK hos bet365 (odds er fra 22/07 – 09.30):

  • The New Saints: 7.50
  • Uafgjort: 5.00
  • FCK: 1.36

Der kan sagtens komme et odds tip op til kampen. Du kan i se alle vores tips her!

The New Saints – FCK: Live Stream og TV

Kampen mellem The New Saints og FC København bliver ikke vist i TV i Danmark, men du kan til gengæld live streame den online hos Viaplay.

Fodboldskribent

Lars Madsen

Author

2516 Artikler

Lars Madsen har mange års fodbolderfaring - både som aktiv fodboldspiller og som træner, men nu er det primært igennem tastaturet, at den store fodboldviden bliver benyttet. Han har et stort kendskab til dansk fodbold, men beskæftiger sig selvfølgelig også med international fodbold.